Nechcem nič,a taktiež nechcem mať žiadnu nádchu/kašel/chripku/horučku ani nič,a chcem sneh na štedrý večer,príjemnú večeru,a na Vianoce chcem byť šťastný,nič neriešiť a prežierať sa pred telkou a pozerať rozprávky.
jasné, teším sa jak malé decko...hlavne na tohtoročné vianoce u babky(ako som sa práve dozvedela) lebo mama ide na nočnú a ja a brat sme očividne teľce čo nevedia ostať doma samé, hádky s mamou ohľadom kostola...a samozrejme, najsamväčšmi ma pri srdiečku hreje pri pomyslení na predvianočné upratovanie, nakupovanie a celý ten humbuk okolo toho...vrrrrr
dúfam, že aspoň tie papuče čo som si rozkázala budú stať za to
nie,Vianoce nechcem...kvôli zime....dneska ráno som skoro na ceste do školy zmrzla(dnes ráno vo švajčiarsku boli dva stupne) a ešte kvôli tomu lebo cez Vianoce budem asi z rodinou doma v Kanade a tie Kanadské deti nám budú každú minútu klopať na dvere a a spievať koledy a ja to budem musieť počúvať
dnes som tu registrovaná 600 dní. Z toho vyplýva, že na vianoce vychádza veĺmi kresťanské číslo
ale k téme... pokiaĺ rýchlo vymyslím, čo komu kúpiť a doma nebude nik hysterčiť s tým, že to a to ešte nie je upratané, tak bude fajn (nereálne podmienky
Teším sa na sneh. Hneď ako padne prvých 10cm, alebo sa bude akýmkoľvek vplyvom šmýkať (čo sa bude, lebo našich cestárov zaskočí sneh koncom decembra... veď kto by čakal v decembri sneh...) Tak friškom sadám do auta, čapujem za päť, mierim na parko v sásovej a jednotka plný NRRRRRRRRRRNRNRNRNRNRRRR , dvojka plný NRNRNRNRNRNNNNNRRRR, ručná, zákruta, ručná dole, plný kotol a NRRRRRRRRR....
chcem iba to, aby bol sneh a aby som bola tieto Vianoce s tým človekom, čo minulé a rok predtým ,ale o tom môžem len snívať :/, takže toto budú asi moje najhoršie
@42@kolivideam ja ked som bola menšia a bývala som ešte v Kanade tak som chodila spievať každý rok vianočné koledy pred domy a do konca aj do kostola....no ale teraz by som už aj ja strieľala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
BUKEKELA VIANOCE !
a nechcem nič
a viem že to zneje jak fejk klišé, ale ja faakt chcem pohromade celú famíliu
Chcem len proste príjemnú vianočnú atmosféru, dobrú večeru, prežiť deň v pokoji a sneh.
dúfam, že aspoň tie papuče čo som si rozkázala budú stať za to
a somariny,ale zelam si najme,nech vianoce su pokojne,prlne radosti..a aby sneh bol aj lad DD
a aby som bol konecne šťastný
65 dní do konca semestra.
ale k téme... pokiaĺ rýchlo vymyslím, čo komu kúpiť a doma nebude nik hysterčiť s tým, že to a to ešte nie je upratané, tak bude fajn (nereálne podmienky
--
popísal som do dosť autenticky ?