18. minuly rok som na nich mohol ist len som nemal s kym ked mali v Moskve koncert a vcera bol koncert Vaderu ale nemohol som ist : disappointed: aspon asi pojdem na Motorhead
povedzte mi neaku novu metalovu skupinu ktora je tvrdy metal nno vete ako to myslim vsetok dobry metal su vacsinou 80. roky a roky okolo ale teraz uz tvrdsi metal asi velmi nieje
Richi109> Taku blbost som uz dlho nepocul. Mal by si sa teraz postavit, odist do kuta, a tam sa potichucky hambit.
Ubezpecujem ta, ze tak agresivny a "tvrdy" metal ako je dnes, by si v 80-tych rokoch nenasiel. Mozno sa ti to tak zda preto, lebo v dnesnej dobe sa metal komercializuje a za metal sa povazuje aj vela zanrov, ktore s nim nemaju nic spolocne (napr tu spominany Evanescence) a sracky nazvom power a speed.
Aj u nas, na Slovensku/Cesku mame poriadny plnohodnotny, ako ty hovoris - tvrdy - metal. Najznamejsia skupina asi Hromovlad (byvaly Algor), Chemotherapy, G.O.R.E, Moonfog (skevla vec), Moravska Zima alebo Zrec.
Medzinarodne.. Zda sa ti napriklad 1349, Behemoth, Carpathian Forest, Marduk, Celestia alebo Peste Noire malo "tvrde"? Stavim sa, ze si nic z toho este nepocul.
Spolcovat metal 80tych a 90tych rokov je trochu zavadzajuce, vacsina vybornych kapiel zacala v rokoch 87-89 a dostala sa do popredia v rokoch 90tych. Kam ich teraz zaradit? Podla mna do 90tych, metal 80tych rokov bol naozaj o inom.
pre mna je jednoznacne najlepsi metal z tychto rokov....a ak si popocuvam metal ktory vznika v sucasnosti tak to nie je nic moc....aspon pre mna....ved si vezmite ze v tomto obdobi spevaci-perfektny hlas, gitaristi-jedno solo za druhym, bubenici-v kazdej pesnicke makali a makaju o dusu, a dalsi clenovia..no proste waaaaw
40.Sent...ja som nepovedala ze to dnesne kapely flakaju ale nie je to to co to bolo niekedy...a ja ti neberiem tvoj nazor a kludne pocuvaj dalej co pocuvas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
jedine co sa da je evanescence-my importal
no metal ja by som pridala aj 70. roky a mozem absolutne suhlasit......
3. punk uz v osemdesiatych a 90. rokoch nestal za vela.....ale co je to tvoj vkus
staršie len pomenej
metal ako ktory, neznasam black metal a gay metal-manowar..
inac som schopny zansat fakt drsnu hudbu
helloween.. same pecky boli vtedy.. metal forever in my heart
sak pocuva same hovadiny tak co sa cudujes? je to vymlete a nerozumie sa tomu
Ubezpecujem ta, ze tak agresivny a "tvrdy" metal ako je dnes, by si v 80-tych rokoch nenasiel. Mozno sa ti to tak zda preto, lebo v dnesnej dobe sa metal komercializuje a za metal sa povazuje aj vela zanrov, ktore s nim nemaju nic spolocne (napr tu spominany Evanescence) a sracky nazvom power a speed.
Aj u nas, na Slovensku/Cesku mame poriadny plnohodnotny, ako ty hovoris - tvrdy - metal. Najznamejsia skupina asi Hromovlad (byvaly Algor), Chemotherapy, G.O.R.E, Moonfog (skevla vec), Moravska Zima alebo Zrec.
Medzinarodne.. Zda sa ti napriklad 1349, Behemoth, Carpathian Forest, Marduk, Celestia alebo Peste Noire malo "tvrde"? Stavim sa, ze si nic z toho este nepocul.
Spolcovat metal 80tych a 90tych rokov je trochu zavadzajuce, vacsina vybornych kapiel zacala v rokoch 87-89 a dostala sa do popredia v rokoch 90tych. Kam ich teraz zaradit? Podla mna do 90tych, metal 80tych rokov bol naozaj o inom.