@v3nty TYYY!!!! Si ma tak predbehol! Ale tak strasne!! Asi o pol minuty! Ja som PRAVE pozerala, ci uz niekto zalozil nieco o 9.rokoch Birdzu, lebo som sa nechcela opakovat.
- 4. decembra 2000 - vznikla moja prvá stránka, v tom čase to bol len časopis (čiže dnešné Maslo) a boli tam články
- 1. augusta 2001 - stránka zaregistrovala novú doménu, zmenila dizajn a logo a názov na Birdz.sk
- 4. decembra 2005 - čiže na piate výročie vzniku - BIRDZ Časák sa mení na BIRDZ komunitný portál - odvtedy pribudli registrácia, webky, blogy, fotoalbumy, tsky...
Suhlasim, toto je podla mna lepsie ako faceshitbook. Gratulujem a len vcera som sa sem regol,aby som to mohol dnes oslavit,aka nahoda teda. Drzim palce nech to funguje aj ked som tu este uplne novy ale moznosti,dizajn a ako napad sa mi to cele velmi pozdava. Super!
jeeej, gratulujem, nevedela som ze Birdz je zrodeny deň predo mnou...takze nech tato genialna stranka je este dlho funkcna a nech je taka vyborna ako je teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
OK, takze VSETKO NAJLEPSIE, mily Birdz!
Amen.
dnes nech ti server celý deň slúži,
nech sa ti splní každé cmd želanie,
nech vypočuté je tvoje internetové volanie
[/IMG]
aby ťa hacker nevzal v piatok.
Aby ťa vzal v sobotu,
za tú Tvoju dobrotu.
nech tvoj úsmev vysmieva sa spam botom
nech splní sa ti najtajnejší sen,
to ti k narodeninám popriať chcem.
[/IMG]
[/IMG]
História BIRDZu:
- 4. decembra 2000 - vznikla moja prvá stránka, v tom čase to bol len časopis (čiže dnešné Maslo) a boli tam články
- 1. augusta 2001 - stránka zaregistrovala novú doménu, zmenila dizajn a logo a názov na Birdz.sk
- 4. decembra 2005 - čiže na piate výročie vzniku - BIRDZ Časák sa mení na BIRDZ komunitný portál - odvtedy pribudli registrácia, webky, blogy, fotoalbumy, tsky...
ako napriklad ako si prezival z rodinou pad dvojiciek a ine blogy zo zaciatkou...
@matias a co si ty daky archiv alebo nemas o com pisat? Dost zleee
@Tomas Nemáš nejaké screeny?
tak congratulation!
myslel som ze to bude birdz zaujmat ked sem dam starsie clanky....
mam ocom pisat.....
takze somnou to nebude dost zle.
moja hlllboka poklona a podakovanie
vsetko naj naj naj naj...