ja a.c.a.b. nevyznávam, ale rešpektujem ľudí, ktorí to vykrikujú. ale mne skúsenosti hovoria, že nie všetci sú bastardi a stretla som fízlov, ktorí mi pomohli.
teraz na pride dúhovom sa to inak ukázalo. boli fízli, ktorí tam s nami srandovali a pomáhali a o pár krokov neskôr sa iní smiali s náckami.. neni o čom
@krampus v dnesnom svete ,resp ponimani je to all cops are bastards ,neviem ,kto to vymyslel ,ale tak sa to teraz hovori ale urcite plati aj ta tvoja povodna verzia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale nie
ja a.c.a.b. nevyznávam, ale rešpektujem ľudí, ktorí to vykrikujú. ale mne skúsenosti hovoria, že nie všetci sú bastardi a stretla som fízlov, ktorí mi pomohli.
teraz na pride dúhovom sa to inak ukázalo. boli fízli, ktorí tam s nami srandovali a pomáhali a o pár krokov neskôr sa iní smiali s náckami.. neni o čom
no, ja si to nemyslím, poznám pár výnimiek, ale keďže výnimka potvrdzuje pravidlo...
ono to je pravda... lebo ako ludia su priserni. ale bez nich by to tu nebolo tak super!