boze...hore krkom a uchom mi uz leze ta jeho pesnicka...v bulharsku patedesiatpattisicpatstopetdesiatpatkrat pustili to "ken, ju, hir me?" jeeezisi...des to bol...
neviem, ako možno, že tie úplne nízko číselné počty songov sú ako takdobré, ale aj to ako v poradí ďalšia hitovka, o ktorej preklade má páru každí 25. a tak ako vznikli a stali sa populárnou z dňa na deň tak aj takto rýchlo začnú ľuďom liezť na nervy.... neviem ako veľmi jeho songy nemusím možno maximálne tak v rádi keď ho počúvam a zrazu ide enriqu... tak pretrpím.... ako nie je úplne strašný, ale nie je nijaká "legenda" ... moj subjektívny názor takže nemusíš to brať tragicky
ako necitala osm predchadzajuce prispevky, takze neviem ci tu ma niekto rovnaky nazor ako ja (dufam ze hej)..podla mna je to trapny panacik ...nemozem sa nan ho ani pozerat, fuj...:/:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
I
C
no a nehovorím, že je to zlý spevák, pričom spev má byť do dôležité pri spevákoch a tak...