a co tak dat na 13.2 sviatok antivalentín?? hmky co vy nato lebo valentin je onicim ! proste ludia ktory sa maju radi si nemaju kupovat len v jeden den darceky a rozmaznavat sa lebo to by mali robit kazdy den ja som za aby bol antivalentín a co ty?
To by mohlo byť celkom....pôsobivé a čo pôsobivéé haluuuz neviem ako z recesie by som sa na tom určite pobavila lebo valentín je komerciaaa ale tak čo ja viem
Aj nase mami su specialne a mali by sme s nimi vychadzat cely rok, nielen na den matiek.
A to iste plati aj o detoch, otcoch, nasom state atd... atd...
Jeden den v roku nevies ignorovat? Asi ta to musi velmi zrat...
Dozic ostatnym.
Čo vy máte proti tomu Valentínu. Veď pre niektorých je to jeden krásny deň keď má dôvod ľúbiť o trošku viac. A vy ostatný ho berte ako každý iný deň. Pochopím keď dievčatá nemajú radi Veľkú noc, ale prečo nemáte radi Valentín ??
Nemám rada tieto sviatky... ľudia by sa mali mať radi celý rok a nie jeden deň, keď im to nariadkujú! Rovnako aj Vianoce - celý rok sme k sebe ako psi a potom sa pár dní hráme na to, ako je všetko super a ako sa ľúbime... Úplne od veci...
odveci nápad...to by mohol vymyslieť iba nejaký zakomplexovaný idiot na ktorého si zrejme nik na Valentína nespomenie...ja tiež nebudem oslavovať a je mi fuk či ho slávia ostatní...čo tak nevšímať si ten jeden jediný deň v roku a neriešiť ho ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A to iste plati aj o detoch, otcoch, nasom state atd... atd...
Jeden den v roku nevies ignorovat? Asi ta to musi velmi zrat...
Dozic ostatnym.
Valentin je sviatok lasky ktoru ty asi nepoznas ked chces antivalentin