1.Nájsť si niekoho kto ma pochopí. Kto aj napriek tomu aká som ma bude mať rád a pomôže mi keď to budem potrebovať najviac. Naoplátku ja budem tiež stáť vždy pri ňom.
2. Mať vlastné bývanie, prácu ktorá ma uživý a budem si môcť aj užívať života a nie len žiť z dňa na deň.
3. Byť šťastná a taká aká chcem byť. Robiť to čo ma baví, tvoriť. Zbaviť sa svojích zlozvykov a "závislostí" (nie drogy a pod.)
......tieto veci v týchto troch bodoch sú môj životný sen. Keď dosiahnem toto tak si poviem že moj život je dokonalý a už nepotrebujem snívať. ale asi by som chcela veľa
sen? mať koňa, vrátiť s5 pár mŕtvych, získať nobelovu cenu, implantovať si nejaké kurto popiči nádherné mužské hlasivky... na spôsob buď hiddleston/cumberbath a aj s britským prízvukom, mať desať 8 bez pôrodu-proste sims pôrod etc. etc. etc. tie najblaznivejšie soms i enchala pre seba lebo krutoprísny birdzáci by to nestrávili
ale životný ciel? pokoj a vyrovnanosť...a podcielov mám na akždú životnú možnosť niekolko, to spomínať nebudem
A vlastne, chcem sa zapísať do učebníc literatúry (niečim, za čo ma budú decká neznášať , byť naveky mladá a ešte som mala viac tých nereálnych, ale teraz si nevybavím
Tak ja pridám svoj životný sen do vienka...nemyslel som práve na blbosti typu "byť šťastný", "mať peniaze, aby som nežil zo dňa na deň", "byť dobrou mamkou pre deti" a tak... to nie sú životné sny, to sú len potreby sociálne, ekonomické atď...
Môj životný sen sa skladá z precestovania celej Ázie pešo/autom/vlakom/lodou/bicyklom ... je to jedno, chcem ju precestovať sám bez nejakého veľkého finančného obnosu, iba z profi výbavou Na ceste by som si chcel nájsť známosti, učiť sa o ich kultúre, jazyku(už teraz sa snažím učiť základné frázy niektorých krajín-japonsko, filipíny....korejčina je brutal ťažký jazyk) , a ak by sa mi to zapáčilo, tak samozrejme zabýval by som sa rád niekde v chudobnej Kambodži, alebo bohatom Japonsku ... Ak by sa mi to podarilo, po tej ceste by som si mohol povedať, že zomriem šťastný Od 13 rokoch+- som zamilovaný do Ázie Nájde sa nejaký podobný človek? Možno by som prehodnotil "precestovať sám"
Robiť na Hawai plavčíka seriozne. No najskôr sa naučim plávať
v prvm rade nechcem viesť rutinný život chodiť ráno do práce a večer unavený domov a už vôbec nebudem stavať karieru , peniaze a prácu pred rodinu. to je asi všetko
@normane@16 srsssssly ked som otvaral toto forum tak som neveril ze sem niekto nieco taketo napise... mrkni sa do mojich blogov, a btw v nedelu sa mi zacina dalsi vylet,ale uvidim kam to az dotiahnem,ofc smer vychod.
mozno par veci presuniem na buduce roky,ale juhovychodna azia a pod. ...tam je pre mna zivot,a cestovanie je jediny dovod preco chodim do prace
zarabas si uz aspon na tu cestu? mozes odpisat do ts
@zajkousko Všetci máme iné povahy. Niekto je šťastný pri pomyslení na rodinu a deti, niekomu spôsobuje radosť myšlienka na bohatstvo a slávu. Podľa mňa je moderný stereotyp pozerať sa na peniaze ako na niečo "fuj". Lenže s peniazmi je život často krát jednoduchší. Ja by som napríklad chcela peniaze, aby som si mohla zaobstarať vzdelanie, po akom túžim. Nevidím na tom nič zlé a vôbec to nie niečo, za čo by som sa mala "zodpovedať".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
inak moj zivotny sen je byt prostne stastna...vedla mojho sucasneho priatela...k tomu pekny domcek, zdrave deti a vela lasky
2. Mať vlastné bývanie, prácu ktorá ma uživý a budem si môcť aj užívať života a nie len žiť z dňa na deň.
3. Byť šťastná a taká aká chcem byť. Robiť to čo ma baví, tvoriť. Zbaviť sa svojích zlozvykov a "závislostí" (nie drogy a pod.)
......tieto veci v týchto troch bodoch sú môj životný sen. Keď dosiahnem toto tak si poviem že moj život je dokonalý a už nepotrebujem snívať. ale asi by som chcela veľa
ale životný ciel? pokoj a vyrovnanosť...a podcielov mám na akždú životnú možnosť niekolko, to spomínať nebudem
A k téme: Prísť na odpoveď na túto otázku
chcem mať úspešné svetové turné.
zaspievať si duet s gagou alebo cher lloyd.
a momentálne ešte zabsolvovať a dostať sa na vazku.
"len" byt stastna
btw. šťastie je voľba človeka, nie voľba osudu, takže kto chce byť šťastný bude šťastný...
Môj životný sen sa skladá z precestovania celej Ázie pešo/autom/vlakom/lodou/bicyklom ... je to jedno, chcem ju precestovať sám bez nejakého veľkého finančného obnosu, iba z profi výbavou Na ceste by som si chcel nájsť známosti, učiť sa o ich kultúre, jazyku(už teraz sa snažím učiť základné frázy niektorých krajín-japonsko, filipíny....korejčina je brutal ťažký jazyk) , a ak by sa mi to zapáčilo, tak samozrejme zabýval by som sa rád niekde v chudobnej Kambodži, alebo bohatom Japonsku ... Ak by sa mi to podarilo, po tej ceste by som si mohol povedať, že zomriem šťastný Od 13 rokoch+- som zamilovaný do Ázie Nájde sa nejaký podobný človek? Možno by som prehodnotil "precestovať sám"
všetko raz pominie a bude sa nám treba zodpovedať za svoj prežitý život, čo potom?..........filip
v prvm rade nechcem viesť rutinný život chodiť ráno do práce a večer unavený domov a už vôbec nebudem stavať karieru , peniaze a prácu pred rodinu. to je asi všetko
nič viac...
myslím, že s tým by sa dalo potom plniť snov veľa
a reálne sny sú nudné takže nad takými snívať nezvyknem
a ešte aby ma Jack Kerouac spomenul v knihe. ahá, to už nejde. tak niekto mu veľmi podobný.
aj keď to sa vlastne vylučuje s prvou vecou.
mozno par veci presuniem na buduce roky,ale juhovychodna azia a pod. ...tam je pre mna zivot,a cestovanie je jediny dovod preco chodim do prace
zarabas si uz aspon na tu cestu? mozes odpisat do ts
2. byť námorník
3. Stretnúť lúzra a osemského
a potom už budem spokojná celkom.
nepochopila si môj môj komentár @17
filip
je rozdiel mať prostriedky na školné a je rozdiel sa po peniazoch hnať cez mŕtvoly .....filip
chápeš už?