coca cola light je lahka a coca colu liht pil zero a potom sa s nej povracal a vracia do teraz. kde to budu davat? No predsa do novych flias. Pochopitelne nie?
Coca cola light ma zmenseny obsach cukru a ma troska inu chut a vydrzi otvorena dlchsie a zero nema cukor a ked je dlchsie otvoreny ma hnusnu chut a je uz bez bublin
ok takže technicky je tam, rozdiel...ale chutovo nie, light som nemal ani nepamatám ale tú chuť spoznám aj na smrtelnej posteli...a teraz pijem zero ( lebo neviem prečo ale všade v obchodoch majú už len zero a ani jwednu normálnu colu...sa mi tri krát už stalo že idem do obchodu a mali tam poslednú colu...ludia vedia čo je lepšie )
ale stále v tom nevidím rozdiel....čo coca cole nestačia tie miliony čo má a musí dva nápoje pomenovať inak?
D170: no lebo ta cola light je uuplne ze zdrava hlavne ked sa vie ake zaujimave ucinky ma aspartam (kto vie preco podplacala firma vedcov aby dostali vobec atest?
Coca Colu celú nemusím, som zástanca originálnej kofoly
Ale Coca Colu Zero priam neznášam a to som ju ani nemusela ochutnávať... nahradili ňou ten jediný nápoj v školskom automate, ktorý je pre mňa ako-tak prípustný na pitie - Sprite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale stále v tom nevidím rozdiel....čo coca cole nestačia tie miliony čo má a musí dva nápoje pomenovať inak?
Ale najlepšie je asi klasická coca-cola, len škoda že je nezdravá a priberá sa z nej
Ale Coca Colu Zero priam neznášam a to som ju ani nemusela ochutnávať... nahradili ňou ten jediný nápoj v školskom automate, ktorý je pre mňa ako-tak prípustný na pitie - Sprite