caute, chcem sa vas spytat ci ty ktori pocuvate armina van buurena, jeho radio show ASOT, ci nahodou neviete v ktorych radiach pojde asot 500, myslim to turne co je buduci tyzden
To jedno všetci su dobrý ...môj idol je Armin Van Buuren and Dj Tiesto & Tiesto`s club life keby ste chceli mpg.4 -rku není problem poslať mám ich dosť na rozdavanie....@riso9993 ja si tiež niečo najdem odkial to budem posluchať
@riso9993 ked som pocuval radioshows tak som pocuval hlavne Global Dj Broadcast od Markusa Schulza, jeho vyber mi viac sadol ako Arminov, taktiez Above & Beyond maju celkom fajn Trance Around The World...ale od kedy mam pristup ku kompletnej Trance scene uz nepocuvam radioshows lebo na to nemam casu, za tyzden vyjde cca 7 giga hudby...svoje vyberovky mixujem tiez a davam na net cca raz za dva tyzdne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
na di.fm v trance sekcii prave hraje roger shah, 1000x lepsi ako armin (podla mojho nazoru)
ale kludne hladaj dalej ked chces