Hm vie niekto pochopit preco?...Nasiel som babu co je uzasna ako smojich snou mal som tolko stastia ze snou mozem byt ze ma tiez lubi....ale neviem pochopit preco mam strach s tych citou ktore citim preco mam strach stoho ze ju stratim ked viem ze vlastne
poviem ti to takto.. zazil som to iste co ty a po 5 mesiacoch keed sme sa 14 dni nevideli mi oznamila ze ku mne nic neciti... uz... a teraz ma nejakeho cava..je tomu 10 dni co mi dala kopacky a neviem na nu prestat mysliet uplne ma to zabija.. takze bud uber paru a prestan sa na nu tak namotavat alebo ju nikdy neopusti viac ako jeden den a bud ten najlepsi partner aky mozes byt!
ja som to mala s mojim chalanom-ked sme spolu zacali chodit.chcela som ho odkopnut,lebo som si myslela,ze neco tak pekne si asi nezasluzim a ze ma aj tak urcite odkopne...Nastastie som si to v poslednej xvili rozmyslela,a asi po mesiaci ma taketo napady opustili .a mozem povedat,ze to bolo dobre rozhodnutie,nikdy ho uz nechcem stratit.no neviem co by som robila,keby ma chcel nechat,lebo som nanho tak naviazanaa,ze ozaj neviem
to sa stava,ked sa ti nedari mat dlhodobe vztahy a potom pride niekdo iny-vynimocnyy.vydrz este...aj keby sa stalo hocico-aj zla skusenost je skusenost
Kasli na ten strach, ani nan nepomysli, lebo ten toho moze vo vasom vztahu pokazit najviac, sposobit práve to, čoho sa bojíš. Chod do toho s chutou,s radostou a važ si to, čo ta postretlo. Bud milý, tolerantný, zábavný, originálny a miluj naplno. Ked bude s tebou šťastná, nemá to prečo skončit.
9. ale preco je to tak do kelu....sak nemoze to ist takto stale dalej.....ale darmo si hovorim ze uz sa radsej nezalubim, ze uz nechcem zbytocne trpiet, ale vzdy to pride aj tak!
12. to neviem asi je to osud alebo co...to mas este horsie ako ja...odkedy sa mi to stalo strasne som citovo ochladol ale to bude asi tym ze som ju lubil velmi dlho...a este ked najdem fakt dobru holku tak vzdy byva hrozne daleko...tu na blizku su len take kravy
24. ano chcem, len to nejde, precitaj si laskavo ine "horuce" diskusie tohto autora a pochopis ze to bola reakcia presne na temu ktoru spomina Galinka A DRUHA vec... ja som skonstatovala vseobecny fakt ... trafene husky gagaju najhlasnejsie ... citis sa obmedzovany? Nebodaj si sa v mojom prispevku nasiel?
26. prepac ale tvoje nazory na mna vyzreto neposobia ani ten, ktory sa ta zastal Ak maju tvoje diskusie posobit rozumne, pokus sa hodit si to do Wordu a pomocou opravy gramatiky to skorigovat ... co prispevok, to demostracia nedostatku vzdelania, preto tvoje prispevky povazujem za plytke
30. no a? Mam mnozstvo kamaratov , ktori maju minimalne jeden zo spominanych handicapov ... ale aj tak im zalezi na vonkajsom prejave Ano chcelo by sa mi kontrolovat si to ... aj to moze napomoct pri redukovani chyb ... prave som si uvedomila, kolko moze napovedat o cloveku jeho pristup k banalnostiam
28. to je fakt najprv začni používať diaktriku a až potom tu niekoho kritizuj .)
a okrem toho potrebuješ sa do niekoho navážať niekto ti až tak ublížil, že ti je z tohto zle, že niekto tu vyjaví čo ho zvnútra zožiera ? je ti ľúto, že si sa ty do neho nepustila ako on do teba, že ťa niekto odkopol ?. fórum je na to aby sa tu rozoberali veci, keď ťa to nezaujíma a nemáš ako svojím príspevkom obohatiť toto fórum respektíve nedáš dobrú radu zakladateľovi to ako by si ani nič nepovedala lebo to bude len názor od veci .).. čiže vlastne na tvoje názory nikto nie je zvedavý .. už končím som sa rozkecal .
30: Poznám minimálne jednu osobu o ktorej viem že má dislexiu aj disgrafiu ale takisto viem že píše zrozumiteľnejšie a s menej chybami, pretože sa snaží.
32: Áno, keby tu bola napríklad cez sprístupnený WAP, tak určite na telefóne bude používať diakritiku... (to bol len príklad, netvrdím že s diakritikou sa to nečíta lepšie, ale keď má jeden text napísaný zrozumiteľne a gramaticky správne ale bez diakritiky a druhý s diakritikou ale spôsobom - tisíc preklepov, dvakrát toľko gramatických chýb a o štylistike ani nehovorím, ktorému textu budeš rozumieť skôr?)
Teraz k zvyšku správy: Nesúhlasím s tvrdením že na jej názory nikto nie je zvedavý, minimálne ja som. A navyše - keď niekto založí diskusiu, môže očakávať že tam nedostane len dobré rady, prípadne pozitívne názory, že áno?
juuj bratu ja ti poviem jednu vec::: """"mojho oca sestra mala svadbu vsetko klapalo na sbadbe v pohode vseci sa zabavali tancovali ked v tom prisla s rodicmy jedna caja a mne ako keby sa zastavil cas a videl som iba ju v miestnosti a na prvy pohlad som sa do naj zamiloval to sa my stalo prvy krat po malej chvilke som ju savolal na verandu a som snov zacal kecat a som zistil ze je to zena mojich tajnich snou tak som sa jej spital ci by nechcela somnou chodit a ona na to daj my tel cislo a ja ti zavolam po pripade naposem sms-ku a ja na to ok.Bolo po svadbe rano som stal pozrel som sa na telefon a na displeji som mal spravu tak som ju precital a bolo v nej ano chcem s tebov chodit nemohol by si dneska prist zamnou? A ja som jej odpisal ze ano pridem dal som cas a miesto stretavky tak sme sa stretli ako som ju videl v dialke som si stale mrmlal pod nos dakujem boze se si my dal taku sancu.A stou cajov som doteraz a aka doba ze som snou DWA ROKY CELE A V AUGUSTE MAME ZASNUBY,,co som tim chcel povedat? "ze ked mas niekoho rad tak maj ale srdcom a nic hlavou lebo tie citi co citis a obavas sa ich to je laska bratu a nebud knej zli mal by si ju kazdy den lem rozweselovat a naplnat statim" ked ju mas naozaj rad tak ju nikdy v zivote uz nestratis neboj sa ja som mal tie iste pociti ako ti tak viem ako sa musis citit."Dokazes to neboj sa"
Galinka tak ja sa vijadrim k problematike o ktorej prave ty nemas ani co povedat...poznas ludi co maju dizlexiu a dizgrafiu??...hm to je naozaj pekne...a vies aky stupen tej danej choroby vlastne maju??.....ja mam velmi velky stupen bojujem stym od 5 rokou co mi to zystili a moje zlepsenie je viditelne ale poznam ludi co su na tom omnoho horsie aj lepsie to je pravda..su ludia co stym dokazu pisat zrozumitelne ale nejde oto ci si davaju pozor nie!!..ale oto ako velmi su tym postihnuty...a pre priblizenie je to nieco ako ina stavbba mozgu ktora zapricinuje chybnu komunikaciu medzi okom a mozgom aby si len vedela...a clovek co stym bojuje vytvara ine spojenia v mozgu....ps:vela ludi stimto problemom je neuveritelne nadanych technicky....a maju hm vsetci podotykam vsetci nadpriemerne iq..to len pre ludi co si myslia ze vedia co je ta dana choroba aby sa s tym lepsie oboznamili ked cu posielat prispevky ako Galinka a Althinka
a jak môžeš byť zvedavá na názor ktorý vlastne svojím obsahom k ničomu neprispel ?
takže keď tak mala založiť new tému .. to by som pochopil ale, keď len tak zadrela, že tu je zachvílu každý zakoplexovaný to nejako k téme nepatrí nie ? pekná elfka
uhm .. som dajata ... a ak mam dostavat vypis studijnych uspechov a vysledky IQ testov tak poziadam nech sa uz ludia v buducnosti neobtazuju ... podme sa teraz vsetci lutovat a nazyvat ostatnych plytkymi .. len preto lebo nam nehladia ego ... v takom smere , v akom si zelame ... prijemny zvysok dna ... a Gali , dakujem
Althinka, takže na birdzi sa môžu vyjadrovat len tí, čo ti intelektovo vyhovujú? Budú ti posielať témy na schválenie a ty rozhodneš? Nie je jednoduchšie ignorovať niečo, čo nie je podľa tvojho gusta? Myslim, že toto je internet, teda slobodný a rovnoprávny priestor pre všetkých. Ak to nechapeš, máš nebezpečné sklony s prvkami diktatúry.
Uplne sa stotoznujem s nazormi Althinky a Galinky.
>> Stage, spytam sa ta takto. Nepride ti absurdne, ak niekto zalozi temu, kde ziada o pomoc. A pri tom nie je ani schopny na urovni zformulovat problem ? Na urovni myslim, bez gramatickych chyb, miliardy preklepov a stylistyckych uletov.
Ja sa pokladam za cloveka velmi komunikativneho, rad vyuzijem kazdu prilezitost, kde mozem k problematike vyjadrit nazor a diskutovat s inymi ludmi. Ak su dvaja ludia ale na odlisnej urovni co sa tyka neverbalneho prejavu, casto prichadza k nedorozumeniam, ja teda pokladam za svoju povinnost aby som jedinca ktory sa neustale dopusta chyb, na tieto upozornoval. A preco ?
V pripade, ze to budeme ignorovat moze sa nam lahko stat, ze na to zacne postupne kaslat kazdy. Malo by byt povinnostou kazdeho z nas aby pracoval na svojom prejave. Samozrejme, ze nemam v zaujme hnat do extremov a nutit ludi, aby sa vyjadrovali kvetnatym stylom ala P.O.H. avsak urcity standard vo vyjadrovani by som len uvital. Ty to nazyvas diktaturou ja tomu hovorim prirodzenym rozvojom osobnosti.
možte upozornovat na chyby, to netvrdím, možete ho vysmiať, zahanbiť, poučať, ved je tu sloboda, ale práve preto nie obmedzovat mu priestor a zakazovať účastniť sa debaty na tomto slobodnom a rovnoprávnom(!!!)fóre. Buď príde dotyčný sám na formu akou má vystupovať, alebo ho ignorujte, pousmejte sa, dajte mu to pocítiť, len nie zakazovať!!! Please. to tu bolo 40 rokov.
Ciastocne s tebou suhlasim. Mrzi ma len jedna vec, raz za cas sa objavi diskusia, ktora naozaj stoji za to. Avsak tato ostane ziva maximalne 2-3 dni, pretoze sa postupne dostanu nad nu diskusie z ktorych 90% nema hlavu patu.
Mne to osobne prekaza, ze sa musim "prescrollovat" desiatkami tem, kde uzivatel miesto toho aby napriklad do google natukal jedno slovo a dal enter, uteka hned sem.
To uz ale odbacame od temy, mne islo hlavne o ten prejav, obmedzovanie som riesit nechcel.
téma, ktorá bola ako posledná doplnená nejakým novým príspevkom, by mala vyhupnúť na prvé miesto. Zdá sa mi to jednoduché a mohli by tu s tým niečo urobiť. Tak by boli na prvých miestach témy, čo sú zaujímavé a stále živé....no touto diskusiou tu zakladateľa tejto témy asi moc nepotešíme. On chcel vediet asi niečo iné. tak sorry...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
I hope one day.....sa to zmeni!
ale ja dufam, ze toto neni moj osud, na dobre si treba pockat a hlavne byt trpezlivy....aj ked mi to uz ide pekne na totok...
a okrem toho potrebuješ sa do niekoho navážať niekto ti až tak ublížil, že ti je z tohto zle, že niekto tu vyjaví čo ho zvnútra zožiera ? je ti ľúto, že si sa ty do neho nepustila ako on do teba, že ťa niekto odkopol ?. fórum je na to aby sa tu rozoberali veci, keď ťa to nezaujíma a nemáš ako svojím príspevkom obohatiť toto fórum respektíve nedáš dobrú radu zakladateľovi to ako by si ani nič nepovedala lebo to bude len názor od veci .).. čiže vlastne na tvoje názory nikto nie je zvedavý .. už končím som sa rozkecal .
32: Áno, keby tu bola napríklad cez sprístupnený WAP, tak určite na telefóne bude používať diakritiku... (to bol len príklad, netvrdím že s diakritikou sa to nečíta lepšie, ale keď má jeden text napísaný zrozumiteľne a gramaticky správne ale bez diakritiky a druhý s diakritikou ale spôsobom - tisíc preklepov, dvakrát toľko gramatických chýb a o štylistike ani nehovorím, ktorému textu budeš rozumieť skôr?)
Teraz k zvyšku správy: Nesúhlasím s tvrdením že na jej názory nikto nie je zvedavý, minimálne ja som. A navyše - keď niekto založí diskusiu, môže očakávať že tam nedostane len dobré rady, prípadne pozitívne názory, že áno?
a jak môžeš byť zvedavá na názor ktorý vlastne svojím obsahom k ničomu neprispel ?
takže keď tak mala založiť new tému .. to by som pochopil ale, keď len tak zadrela, že tu je zachvílu každý zakoplexovaný to nejako k téme nepatrí nie ? pekná elfka
>> Stage, spytam sa ta takto. Nepride ti absurdne, ak niekto zalozi temu, kde ziada o pomoc. A pri tom nie je ani schopny na urovni zformulovat problem ? Na urovni myslim, bez gramatickych chyb, miliardy preklepov a stylistyckych uletov.
Ja sa pokladam za cloveka velmi komunikativneho, rad vyuzijem kazdu prilezitost, kde mozem k problematike vyjadrit nazor a diskutovat s inymi ludmi. Ak su dvaja ludia ale na odlisnej urovni co sa tyka neverbalneho prejavu, casto prichadza k nedorozumeniam, ja teda pokladam za svoju povinnost aby som jedinca ktory sa neustale dopusta chyb, na tieto upozornoval. A preco ?
V pripade, ze to budeme ignorovat moze sa nam lahko stat, ze na to zacne postupne kaslat kazdy. Malo by byt povinnostou kazdeho z nas aby pracoval na svojom prejave. Samozrejme, ze nemam v zaujme hnat do extremov a nutit ludi, aby sa vyjadrovali kvetnatym stylom ala P.O.H. avsak urcity standard vo vyjadrovani by som len uvital. Ty to nazyvas diktaturou ja tomu hovorim prirodzenym rozvojom osobnosti.
Mne to osobne prekaza, ze sa musim "prescrollovat" desiatkami tem, kde uzivatel miesto toho aby napriklad do google natukal jedno slovo a dal enter, uteka hned sem.
To uz ale odbacame od temy, mne islo hlavne o ten prejav, obmedzovanie som riesit nechcel.