Veď stačí kliknúť na krížik alebo dať reloadnúť stránku...radšej keď reklamy vyskakujú akoby mal kvôli peniazom zaniknúť celý Birdz, nie ?
Bez reklám by jednoducho nebol Birdz. A ani žiadny iný server, lebo často je to hlavný a jediný príjem (teda pokiaľ sa na tej stránke neplatí nejaké členstvo a podobné veci). Reklamy sa platia od návštevnosti a cielovej skupiny, ktorá na ten daný server chodí. Preto tu neuvidíš reklamu na časopis Dorka alebo inkontinenčné pomôcky. Ale na niečo pre mladých ľudí ktorých je tu najviac.
Tvoj návrh nech si urobia server a tam vyskakujú mi príde ako od 4 ročného človeka čo nemá poňatie o svete prepáč...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Bez reklám by jednoducho nebol Birdz. A ani žiadny iný server, lebo často je to hlavný a jediný príjem (teda pokiaľ sa na tej stránke neplatí nejaké členstvo a podobné veci). Reklamy sa platia od návštevnosti a cielovej skupiny, ktorá na ten daný server chodí. Preto tu neuvidíš reklamu na časopis Dorka alebo inkontinenčné pomôcky. Ale na niečo pre mladých ľudí ktorých je tu najviac.
Tvoj návrh nech si urobia server a tam vyskakujú mi príde ako od 4 ročného človeka čo nemá poňatie o svete prepáč...
» www.milliondollarhomepage.com/...
» addons.mozilla.org/sk/firefox/addo...
ja to pouzivam na vela strankach .....
Aspoň keby bola nejak bokom jedna malá reklama tak nevravím ale napr. to LG je riadna debilina.
jasan, stači mi to vidieť raz!!! ked to potrebuješ ty vidieť donekonečna nemam nič proti tomu ale ja som neni jebnutý a na prvy raz to pochopím..filip