Som bola označená za diablovo dieťa pretože som vyjadrila svoj názor o jednom podobenstve zfanatizovanej starej panne ktorá učí hodiny náboženstva a myslím, že namiesto muža spí s Bibliou.
/neznášam pokrytectvo,ak je niekto kresťan ja mu to neberem,ak sa na ňho samozrejme len nehrá,pretože ak by ním náhodou nebol,vykročil by z radu,porušil by niečo "staré dobré zaužívané",ale každý má právo povedať si aj ten svoj názor,a prečo by som si ten svoj povedať nemohla,tak som ho povedala aj tej fanatičke /.
Noa tak mi na základe toho povedz,či toto je vhodný profesor na 8ročnom anglickom gymnáziu
noo mne ete nepovedali, ze som dieta satanovo a to som sa pohadala hned s viacerymi fararmi... tii, co som ich mala na nabozku si mysleli skor, ze na mna zostupi asik duch svaty.. a osvieti ma.. sa strasne bali, ze pridu o ovecku,... a aj prisli.. smola... ale aj tak som dieta satanovo..
to nebol ziadny pedagog, ale psychicky nevyrovnany clovek.takych si ani nevsimaj a ak bude robit problemy normalne ho bonzni na riaditelstve skoly ved svedkov mas, nie?
mno nečudoval by som sa keby tak zareagoval nejaký tvoj spolužiak ale pedagóg by si mal udržiavať odstup
a....
v dnešnej dobe aj tak väčšina reaguje podráždene keď niekto začne hovoriť o svojom bohovi že ako mu pomahá nejaké sračky okolo ježiša spasiteľa že ako sa máme milovať, popravde by som aj ja reagoval podráždene, pokiaľ si veriaci tak si ver a neotravuj s tým ostatných
No jebať cely system, aj tak ich mame vsetci v skole rovno v prdeli su to len taki obycajni povrchni "krestania" , hrajú sa na niečo viac ako sú , kedže už tým niesú , aspoň sa na niečo viac musia hrať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Som bola označená za diablovo dieťa pretože som vyjadrila svoj názor o jednom podobenstve zfanatizovanej starej panne ktorá učí hodiny náboženstva a myslím, že namiesto muža spí s Bibliou.
/neznášam pokrytectvo,ak je niekto kresťan ja mu to neberem,ak sa na ňho samozrejme len nehrá,pretože ak by ním náhodou nebol,vykročil by z radu,porušil by niečo "staré dobré zaužívané",ale každý má právo povedať si aj ten svoj názor,a prečo by som si ten svoj povedať nemohla,tak som ho povedala aj tej fanatičke /.
Noa tak mi na základe toho povedz,či toto je vhodný profesor na 8ročnom anglickom gymnáziu
a....
v dnešnej dobe aj tak väčšina reaguje podráždene keď niekto začne hovoriť o svojom bohovi že ako mu pomahá nejaké sračky okolo ježiša spasiteľa že ako sa máme milovať, popravde by som aj ja reagoval podráždene, pokiaľ si veriaci tak si ver a neotravuj s tým ostatných