No proste dnes sa mi na telesnej rozpadla teniska a povedala som mame že mi treba kúpiť nové, a ona s ocom na mňa spustili že si nič neviem vážiť, pritom tie tenisky som si kupovala sama za svoje peniaze, lenže už akosi došli, a potom mi začali že mám byť
mne nasi nikdy nedali ani len polcenta a tiez som z toho mala zachvaty teraz som zato celkom rada lebo ma to naucilo zarabat si sama. tak aj ty sa to nauc
chapem, ze ta to sere, ale tak ako casto ti kupuju veci?
lebo napriklad ja som taka, ze vsetko, ale secko fakt znicim, pokazim, roztrham, absolutne nematerialny clovek ja som tak im to tiez ide na city, tak za nimi radsej uz ani nechodim s tymto
joj, mňa práve vylúčil zo života človek, ktorý znamenal 90% mojej dobrej nálady... vysrala sa na mňa najlepšia kamoška, lebo nejaký prijebaný pepan a jeho matka je jej dôležitejšia, a jeden z mojich najbližších ľudí na svete je vážne chorý...
bože, prečo ja som len nešťastná, veď mám tenisky, čižmy, topánky a aj novú bundu!
@acvd43xa7w no práveže nie až tak často... len mňa by nesralo ani to že nemám každú vec na ktorú si spomeniem, ale mňa sere to že môj brat má všetko na čo si ukáže.... povie že chce PS2 a dostal ho, chce nové slúchatka a na druhý deň mu ich oco ide kúpiť, ja poviem že mi treba zaplatiť triedny fond a to už je problém
chcela som napísať, že by som dala všetky moje topánky za to mať tvoje problémy......................................ale keď tak nad tým rozmýšľam, nie, nedala
@nationalgeographic ja som najmladšia a vôbec som to nemala najlepšie .. u nás je proste miláčik 2. najmladší brat a to má už 33 rokov. Keby mama mohla tak by za neho aj všetky problémy sveta chcela riešiť.
@istsinka ani by som nekázal. len chlapci sú menej problémoví a majú menšie tiky o mne vždy rodičia hovorili, že nevedia ani že ma majú. za to so sestrou si užili už dosť a to je o 5 rokov mladšia
Chceš počuť dobrú správu?! Mne ocko dáva peniaze stále a potom to tak vyzerá,mám doma milion kktín,každý ma ohovára,že som namyslená,že som neviem aká. ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
@forgottenone nemusíš sa vyjadrovať
lebo napriklad ja som taka, ze vsetko, ale secko fakt znicim, pokazim, roztrham, absolutne nematerialny clovek ja som tak im to tiez ide na city, tak za nimi radsej uz ani nechodim s tymto
bože, prečo ja som len nešťastná, veď mám tenisky, čižmy, topánky a aj novú bundu!
Chceš počuť dobrú správu?! Mne ocko dáva peniaze stále a potom to tak vyzerá,mám doma milion kktín,každý ma ohovára,že som namyslená,že som neviem aká. ..
A vždy som tiež tá najhoršia
uz len ake vy ste mali problemy ked ste mali 16 by ma teda OHROMNE, ze zaujmalo
.... boze nejdem sem ani chodit lebo je tu cim dalej tym trapnejsie
Vždy som chcela, aby mi kúpila mama HP knihy... Dostala som na Vianoce jednu z nich (po polroku prosíkania) a bola som úplne vytešená...
Behom jedného mesiaca kúpila bratovi ostatných 6 Potteroviek... no mňa išlo poraziť
na mna rodicia kaslu odjakziva...nikdy som nezobrala o nove veci...
a zijem.
Ano aj bez vreckoveho - vsetoo som si musela odmakat