hej jedno rano ale tak zvykla som sa dopocut o sebe ze som strasna sprtka lebo som napisala diktat na 1* ako jedina z triedy /lebo som sa cirou nahodou v prvej triede naucila pisat co bol pre mojich spoluziakov neprekonatelny problem/ takisto som sa raz dozvedela ze moj frajer ma 30 rokov pricom mal 16 zasmejem sa neriesim
joj... toho bolo... bavím sa na tom, len tie vysvetľovačky potom... ale no čo... stáva sa...
ale najviac ma pobavilo asi /hoci to je trolinku od témy/, keď som o sebe počula, že som nymfomanka, čo by za 24 hodín zvládla celé mesto 10 minút som sa smiala...
Vela Krat,,že mam nove BMW a to som mal len Citron Xsara xD,,, potom sme stahovali Sedačku a zrazu z toho bolo že mi naši kupili novy Dom,, a tak,, Ludia si moc vymyšlaju
hej hej ,ale nie ej to tak zeby som si nepamatala ze som to spravila,to len ostatni asi nevedia kto im co vravi abo kto co robi,no moze sa obcas stat ze nieco poviem a enrozmyslam nad tym ,ale no to ne zas take ze nevim co robim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale najviac ma pobavilo asi /hoci to je trolinku od témy/, keď som o sebe počula, že som nymfomanka, čo by za 24 hodín zvládla celé mesto 10 minút som sa smiala...