Myslím, že aj hej. No nemyslím si, že tie roky sú časom sprevádzané tými iskričkami túžby a vážne čo kedysi " za mládi ", no keď už spolu ľudia stárnu, tak sú na seba zvyknutí, sú radi, že niekoho pri sebe majú a ten človek s nimi zdieľa každodenné starosti i radosti, vtedy sa z ľudí stávajú priatelia a tí sú na neplatenie... Si myslím, že tak nejako to možno funguje.
@eminem2561 no ono to asi možné je... viď napr. starí rodičia, alebo aj rodičia už desiatky rokov sú spolu... ale pripadá mi to také zvláštne, mne sa zdá aj jeden rok strašne dlho
určite, napríklad u starších ľudí to bežné, že sú spolu 40-50 rokov a stále sa majú radi.
ale myslím, že v budúcnosti to už nebude také obvyklé, naša generácia je málo tolerantná, dokážeme prestať milovať aj kvôli úplným banalitám,takže je pravdepodobné, že s nikým nevydržíme tak dlho...
určite sa to dá, ak sú dvaja ľudia ochotní robiť kompromisy.. len podľa mňa sa tam už nedá hovoriť výlučne o láske.. ale určite by som také niečo chcela zažiť, nechcem zostarnúť sama
hej verim...moji stary rodičia sú dôkaz ze to ide..ešte 5 rokov a majú zlatu svadbu..len...dedo sa toho asi chudak nedožie .... a ja osobne dúfam ze niečo take zažiem...mam priatela s ktorím si viem kludne predstaviť aj budúcnosť...a dúfam že nám to vydrží čo najdlhšie.......
dá ale skoro vždy aspon jeden toho druhého podvádza , u nás v rodine je taký pár , ktorý je už 20 rokov spolu ale muž podvádza , jeho žena to možno tuší , len si to nechce pripustit asi :/
myslim ze urcite mozu byt dvaja ludia spolu do konca zivota...ale vztah sa casom meni, nadobuda iny rozmer...napr. po 20 rokoch uz nebudu do seba zalubeni tak blaznivo ako po prvom mesiaci....a tiez si myslim ze si to vyzaduje obrovsku mieru tolerancie od oboch partnerov...
@monicqa15 ak si budes prilis uzivat nnajdes si ho... tak lahko, pretoze ak si prilis uzivas ti normalnejsi ak to vidia ta neberu ako ekvivalentnu ludsku bytost, ale ako nieco co este stale je ako dieta...
@42 ty co tu trepes doparoma... uzivat to nemusi znamenat sa kurvit jak si setci hned v dnesnej dobe myslia ... to moze byt uzivanie si zivota spoznanie novych ludi, cestovanie nie ze v dvadsiatich si niekoho najde dakto slepo sa zalubi zvyknu si na seba, potom sa zoberu po case, a po dvoch rokoch zistia ze su akoby v klietke a chcu zase byt slobodni .... uzivat si zivota sa da aj na urovni
@48 ...To s tou klietkou dievcata do 25 stale vytahuju ...Mam znameho, ktory bol so slecnou vyse 2. rokov a jedneho dna mu oznamila, ze sa s nim rozchadza, pretoze chce spoznat inych ludi a boji sa zit v klietke ...Ked sa jej opytal, ci ho uz nelubi, tak odpoved bola, ze este stale ano, ale co ak on nie je pre nu ten pravy, ze ona chce zistit kto pre nu bude ten pravy ...A takeho kamarata nemam len jedneho. Dokonca sam som si prezil nieco podobne... Po par mesiacoch mi za*ebala, ze pre nu je pritaz mat niekoho rada, ze ju to dusi, ze je este mlada a chce sa bavit... Ked som sa jej opytal, ci si nasla ineho, tak vraj nie ale, ze ona si chce uzivat A ked som sa snazil zistit co si pod tym pojom predstavuje, tak po jej vysvetleni som naozaj nedokazal pochopit preco tieto veci nedokaze robit somnou, respektive bezomna ale s tym, ze nadalej budeme spolu a budeme si uzivat jeden druheho ? ...Hold nepochopim doteraz ...A sorry za tuto litaniu
podla mna uz skratka taky vztah po 20 rokoch je sice o laske,ale uz nie takej ako na zaciatku :/ skor to uz je tolerancia,daka ta podpora trpezlivost a take..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
proc by ne...
ale moji rodicia su dokazom toho ze sa to da
ale verím že aj ja nájdem chlapa s ktorým budem minimálne 22 rokov ako moji rodičia
Napríklad ujo je s tetou 25 rokov. A sú spolu spokojný.
ale myslím, že v budúcnosti to už nebude také obvyklé, naša generácia je málo tolerantná, dokážeme prestať milovať aj kvôli úplným banalitám,takže je pravdepodobné, že s nikým nevydržíme tak dlho...
a rodičia mojej mamy sú toho pekný príklad. vzali sa v 65-tom.
ja si myslim, ze sa to da, aj ked je otazne ci je po 20 rokoch v tom vztahu laska, alebo je to uz len cisto o zvyku
Proste chcem mať jedného chlapa do smrti.
Na človeku je ako sa rozhoduje.
A strýko bol tiež ženatý celých 35 rokov kým mu žena nezomrela...
Myslím , si že nie je podstatné dívať sa na druhých a pochybovať proste to raz vyvstane zo situácie a je to práca pre oboch partnerov
A ak nájdeš svoju métu - nieje dôvod meniť
Hawk!
to ze niesu rozvedeni este nic neznaci. Viem ti uviest priklad...