Ano uz som raz podobne forum zalozila ale neda mi to spat. Gymnazium vs Obchodna vs Farmaceuticka ? Help ..Najlepsie by bolo keby mi tu napisali ludia ktori tu z tych 3 skol vystudovali.
@eva_45 ja mam 20 a nvm co so svojim zivotom, ja ti nic nevycitam, ale tazko ti niekto poradi. chces univerzalne? ber gympel. podla mna je gympel najhorsia skola ever, lebo vies zo vsetkeho trosku a z nicoho nic, ale kazdemu ako chce
Ak vážne nemáš poňatia, čo by si chcela robiť, tak gympel... Pretože, čo ja viem.. Ak pôjdeš na obchodnú a po dvoch rokoch sa rozhodneš, že chceš ísť na výšku na medicínu, tak to budeš mať kúsok ťažšie, ako ľudia z gympla...
Ale ak máš aspoň približnú predstavu, čo by si chcela robiť, tak hľadaj školu s tým zameraním...
Na druhej strane ani tie ostatne skoly ti nezabrania neskor si vybrat nieco ine, proste sa naucis na prijimacky (nie je to nic tazko dobehnutelne, stredoskolske ucivo z hocicoho okrem jazyku sa doucis za 3-4 mesiace).
Láka ma farmácia, v chémií byť dobrá? Na škole kde ma nič nenaučili ťažko. Ale ja to dám, je veľa predmetov v ktorých nevynikám a na gympli by som asi plakala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale ak máš aspoň približnú predstavu, čo by si chcela robiť, tak hľadaj školu s tým zameraním...
Na druhej strane ani tie ostatne skoly ti nezabrania neskor si vybrat nieco ine, proste sa naucis na prijimacky (nie je to nic tazko dobehnutelne, stredoskolske ucivo z hocicoho okrem jazyku sa doucis za 3-4 mesiace).