hm co ma nasralo???uf no chalan co ineee???boze minimalne raz za tyzden ma ubija pocit ze sa to pokasle(medzi nami )iba tou pobabranou travou co maam robit bo mna asi vystre ked tam nie som tak ma neopusti myslienka "co ak si dal "(kedze s tymi kamosmi kt
vyser sa na neho ked huli travu teraz co bude robit v buducnosti? si to premysli dobre a ked ma takych super kamosov co s nim hulia tak to je teda dobra partia
boze ludia neviem co z travy robite ake rososo poznam 28 ludi ktori to robili a z nich len jeden siel na protidrogove ale tiez mu to v podstate zivot neznicilo.... nie je to o nic menej nebezpecne ako alkohol ked niekto pije kazdy den tiez je z toho v prdeli ale raz za tyzden to nic nemoze spravit vsetko je len o uvedomeni si vlasnich priorit a pokial su spravne zoradene priority trava neublizuje trava ublizuje len padavkam ktore maju na haku skolu,rodinu zodpovednost tak tych uprimne lutujem .... ale teba to ocividne trapi a trapi ta to preto lebo neznesies pohlad ako sa z neho stava vacsi a vacsi zavislak ze ? podla mna keby to bolo v norme a nebolo by na nom vidiet ze mu to skodi cize asi to robi castejsie ako som uz vspomenul znamena to ze ma na haku zodpovednost a NEZODPOVEDNEMU CLOVEKU NEBUDE ZALEZAT NA LASKE takze pekne prid za nim a povedz mu ''kto chce kam pomozme mu tam''
typek ma pravdu ked mu nezalezi na sebe ako mu moze zalezat na niekom inom (tebe) ??? ja by som ho nechala nech si to vyriesi sam..a bezo mna...sak nie si jeho matka aby si nanho dozerala
Kleo0511 : ty si taka zlata ze si jej to vysvetlila....lebo ona to urcite myslela do slovne...doslovne vies..teda vazne...mala by si sa tym zivit...uvadzat ludia na spravnu mieru :/
Crack princess:neviem ako to myslis,ci ironicky alebo vazne,ale berem to s nadhladom asi ako vysadzanie fazulovych hajov v Papue a Novej Guiney... tu vetu som pochopila ....sak katkarinka ma 10 rokov(nic proti jej veku)ale ju aspon vyvediem z omylu..
Kleo0511> DDD tak to som si nevsimla DD ako ani mne to nevadi sak aj ja som mala 10....a bol to mozno najlepsi rok mojoho zivota co ja vem ale tak potom oks ze si ju uviedla na spravnu mieru sorko
hm poznam ho par rokov-ked som ho videla pred pol rokom neverila som, co sa s nim stalo ...-ZAVISLOST polroka zhuleny odrana do vecera (nechapala som ),to som sa az po tom dozvedela ked som sa poriadne sklamala.slubil ze uz nebude ale 2krat to znova spravil a dozvedela som sa to od niekoho ineho a ten pocit budem mat stale "co ak "?.ako my mame spolocnbych kamaratov ,aj tam ma vtedy vacsina sklamala.a kopacky mu nedam verila som ze raz to bude ok ALE VTEDY MU NEZALEZALO NA NICOM ,UZ TU SKORO "NEBOL" A ASI BY UZ ANI TERAZ "NEBOL" ...KEBY.ale toho pocitu sa neviiem zbavit ,neviem ci niekto z vas zazil nieco takeee uf??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
rozvadzat je v manzelstve...
rozchadzat je vo vztahu bez zaväzkov....