oblubene mam D.. ale divna anketa,a tie japonske znaky su haluuz,som sa ich minule leto naucila vyse 50.. ale,to je este nic,bo moj jeden kamarat ich vedel 150,to nepoxopim teda..
no veru... tak takato otazka by ma teda nenapadla ze oblubene pismenko...
japoncinu by som sa inak v zivote nechcela ucit...
mna fascinuju polske pismenka ako to "preskrtnute l", ktore ma taku vtipnu vyslovnost, museli by ste pocut... v podstate taka nijaka hlaska to je ale to pismenko mam velmi rada, velmi ma fasinuje... a potom maju poliaci este "a" a "e" s takym hacikom je to riadne bohovske, ako ich to asi napadlo... a namiesto makcenov pouzivaju dlzne a tak... tak to sa mi vidi...
alebo aj francuzi maju zase c hacikom... mne sa proste vidia pismenka, ktore pouzivaju ine narodnosti a u nas sa take pismenka nevyskytuju. a pritom je to stale latinka ako aj to ceske ů, o a u s dvomi bodkami (ako ä) co pouzivaju germani a ugrofini...
no priamo oblubene... mozno tak z, lebo som zuzana... ale takato vec by ma v zivote nenapadla... kebyze cislo, ale pismenko... hehe...
oblúbené asi G, inak sú také písmená ktoré by som najradšej vyhodil zo slovenčiny, taký ypsilon a "ä" sú úplne zbytočné, riadny kôkôt musel vymisleť že bude i/y, tuším Hattala sa volal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
napr. Bratmmm, nekúpiš koženú bundu..
japoncinu by som sa inak v zivote nechcela ucit...
mna fascinuju polske pismenka ako to "preskrtnute l", ktore ma taku vtipnu vyslovnost, museli by ste pocut... v podstate taka nijaka hlaska to je ale to pismenko mam velmi rada, velmi ma fasinuje... a potom maju poliaci este "a" a "e" s takym hacikom je to riadne bohovske, ako ich to asi napadlo... a namiesto makcenov pouzivaju dlzne a tak... tak to sa mi vidi...
alebo aj francuzi maju zase c hacikom... mne sa proste vidia pismenka, ktore pouzivaju ine narodnosti a u nas sa take pismenka nevyskytuju. a pritom je to stale latinka ako aj to ceske ů, o a u s dvomi bodkami (ako ä) co pouzivaju germani a ugrofini...
no priamo oblubene... mozno tak z, lebo som zuzana... ale takato vec by ma v zivote nenapadla... kebyze cislo, ale pismenko... hehe...