Bol niekto z Vás na absolventskej praxi? Ak ano, napísali ste si to do životopisu na VŠ? Pomohlo to? A kde ste si ju robili? Ja chcem si dat prihlášku na psychologiu.Mam momentálne absolvensku prax pri mentálne a fyzický postihnutých deťoch,je to ako v ps
Zivotopis na vysoku skolu ma do urcitej miery prezradzat, ci student uz ma nejaky ciel, predstavu (specializacia, kariera, ... ). Ci je aktivny, alebo je len jeden z mnozstva studentov, ktori chcu len "papier", "titul" a nejako preliezt.
Ide o to, ze ked sa na skolu zbieraju ludia z velkeho mnozstva ... cielom nieje len naplnit pocty najlepsimi z nich po stranke hodnotenia na strednej skole, ale dostat tam aj mozno slabsie hodnotenych uchadzacov s vyssim a vacsim zaujmom o studium.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ide o to, ze ked sa na skolu zbieraju ludia z velkeho mnozstva ... cielom nieje len naplnit pocty najlepsimi z nich po stranke hodnotenia na strednej skole, ale dostat tam aj mozno slabsie hodnotenych uchadzacov s vyssim a vacsim zaujmom o studium.
Teda je to na tebe, kazdy si zivotopis pise sam.