je na tom to, že ona je teraz akože "najkrajšia" medzi ženami, potom sa tam kúpe čiže je "holá" vo vani... a špúli pery pri fotení aby vyzerala príťažlivejšie.... proste jednoducho pomocou SEXU predávajú telefón, ale dnes aj všetky iné výrobky ...
Tvoj komentár sa mi páči,pretože ja tiež odsudzujem tento princíp,to ako sa v dnešnom svete presadzuje.Množsto ľudí o tom bude pochybovať možno práve preto,lebo som sem hodila toto video a v albume mám kopu či už jej obrázkov alebo iných žien,no málokto s snaží dopracoať sa k podstate.
Je to nostalgia,ale v dnešnom svete,v tejto dobe je to už jednoducho tak,už dávno skočnila doba kedy predávali vedomosti...
Poznám množstvo inteligentných ľudí umierajúcich od hladu
@Uglylaw super, som rád že viacerí ľudia zmýšľajú podobne ako ja v tomt ono, vedomosti predávajú, ale vedomosti o tom, čo ľudí zaujíma a všelijaké psychologické triky a podobne... proste ľudia čo robia reklamy vedia ako zaútočiť na podvedomie človeka a podobné veci, občas sa vyskytne aj dajaká tá podprahová reklama a tak
ono to má svoje dôvody určite, proste trh je nenásystný, a keby bola reklama taká že by ukázali ten mobil, a tam by popísali čo všetko dokáže tak by ťažko zaujala ľudí čo sa do toho nerozumejú, takto chlap vidí že aha pekná kočka má v ruke dajaký fajn mobil aj ja si taký kúpim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale diskusiu naozaj nechápem
Tvoj komentár sa mi páči,pretože ja tiež odsudzujem tento princíp,to ako sa v dnešnom svete presadzuje.Množsto ľudí o tom bude pochybovať možno práve preto,lebo som sem hodila toto video a v albume mám kopu či už jej obrázkov alebo iných žien,no málokto s snaží dopracoať sa k podstate.
Je to nostalgia,ale v dnešnom svete,v tejto dobe je to už jednoducho tak,už dávno skočnila doba kedy predávali vedomosti...
Poznám množstvo inteligentných ľudí umierajúcich od hladu
ono to má svoje dôvody určite, proste trh je nenásystný, a keby bola reklama taká že by ukázali ten mobil, a tam by popísali čo všetko dokáže tak by ťažko zaujala ľudí čo sa do toho nerozumejú, takto chlap vidí že aha pekná kočka má v ruke dajaký fajn mobil aj ja si taký kúpim