ospravedlnujem sa ked tu take cosi je ale sa mi to nechcelo vsetko prechadzat neviem vlastne preco som sa tu regla ale ked som uz tu tak by sme mohli rozputat zivu diskusiu napr,aj o tejto skupine vase nazory a postrehy .kedze nenachadzam tu temu co by
akoze skupinu ac dc? jasne ved pogodka ale mohli by tu prispievat ti,ktori maju sajnu co to je bez urazky ...mozno sa tato tema vobec nerozhybe ale za pokus to stalo
rockova klasika, pecka s najslavnejsich gitaristom na svete
Ich by som este chcel zazit. Ale ked som videl koncert DEEP PURPLE, tak som pochopil, ze AC/DC na Slovensko nepride. Malcolm Young by nemal kde behat Nemame pre neho podium
13- ACDC znamena striedavy prud abo nieco take .. nieco s elektrinou ... preto tam je aj ten blesk.. ACDC mam rada .. vela oblubenych pesniciek.. ale ked si mam vybrat a pustit v juboxe tak TNT ...
Najobľúbenejšia kapela, najlepší gitarista, obaja speváci (Bon Scott aj Brian Johnson) sú peckoví, hoci radšej mám Briana. Proste nesmrteľná legenda, ktorá si vydobyla svoje miesto medzi najlepšími.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ich by som este chcel zazit. Ale ked som videl koncert DEEP PURPLE, tak som pochopil, ze AC/DC na Slovensko nepride. Malcolm Young by nemal kde behat Nemame pre neho podium
.. jaj peckaaa.. lubiim..
ale jedine, co mi kus vadi su te pesnicky o zenskych, proste uz ich je veeela ae ay tak mam vsetko od nich rada !
AC/DC
no hudba genialna, zanrovo mam najoblubenejsi hard rock a tam oni sapozrejme patria cize nieje co riesit...
A TNT je spica.
Iňm gonna be a ROCK´n´ROLL Singer, I´m gonna be a rock´n´roll star
back in black