chlapce ty to aasi nemas v hlave v poriadku ked sa pytas ze ci ano alebo nie....jasne ze ANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANOANO
ale a.c.a.b kričať nebudem, pretože nie všetci sú takí. stretla som už aj nejakých, ktorí aktívne pomohli. na druhej strane mám fotky auta policajta s nápismi steinar a 88. teším sa, až to posuniem príslušným orgánom z tej druhej strany
ked vám jebne policajt s obuškom po hlave zato že na futbalovom zápase fanuškujete tak potom nech mi nikto nevraví že niektorí policajti si dovolú až moc...
@hextall a trest pre netolerantných 23 ročných idiotov, ktorí si očividne neuvedomujú nadradenosť zákona nad vymetenou hlavou policajta, ktorý nedokáže riešiť problémy bez toho, aby si ich vŕšil na deckum ktoré ešte nie je ani len trestne zodpovedné? radšej sa zamysli nad tým, čo píšeš..
@transplantovana Z tvojho príspevku súdim, že o tom hovno vieš. Keby si sa aspoň trochu orientovala v problematike, tak by si vedela, že tie "decká, ktoré nie sú trestnoprávne zodpovedné" ich rodičia posielajú kradnúť úmyselne, pretože vedia, že ich nebudú trestne stíhať. Som zvedavý, ako by si reagovala ty, keby si mala 70 rokov a ťa na ulici prepadnú 13 roční zasranci a polámu ti ruky. Hlavne že si najmudrejšia a ľutuješ niekoho, koho vôbec ľutovať netreba.
@hextall jediný, kto tu hovno vie, si ty, pretože v mojom prípade si si dosť našpinil do úst ..
navyše, mňa nezaujíma, prečo niekto pácha trestný čin. prezumpcia neviny, morálnosť, schopnosť efektívne využívať násilné prostriedky. ak sú naši vládnuci schopní zamestnávať takých ľudí a zatvárať oči pred ich brutalitou, je treba riesiť to. nechcem, aby nás reprezentovali takí ľudia.
preto ľutujem teba. zameriaš sa na 13 ročných malých Rómov a nie na to, že sa o našu bezpečnosť majú starať holohlavé netolerantné hlavy. nejako sa cez tie svoje rasistické klapky nedokážeš zamerať na skutočný problém, ktorý sa tu rieši
@transplantovana Jediný skutočný problém si tu Ty. Ja som tu predsa nikde nepovedal, že polícia na Slovensku robí všetko správne. Ale v tomto konkrétnom prípade by som konal rovnako. Čo mali robiť ? Povedať im "ahojte, tak vás ešte nemôžeme trestne stíhať, prepáčte, že sme vás chytili, môžete ísť ?" Takto to nefunguje. O špinení do huby by som na tvojom mieste radšej pomlčal. Ja som slušne vyjadril svoj názor, ako každý ostatný. To, že si zakomplexovaná, nevieš rešpektovať názory ostatných a hneď máš potrebu urážať niekoho, kto má odlišný názor ako Ty, je tvoj problém. Nauč sa rešpektovať názory ostatných. A už na mňa prosím nereaguj, nemám v záujme si s Tebou písať.
1. Bola si tam ? Videla si ? Prečítala si si aj vyjadrenia polície, alebo len prvých 10 viet článku ? Je to tvrdenie proti tvrdeniu. Ja sa neprikláňam na stranu žiadneho zo zúčastnených strán, lebo neviem, kdežto Tvoj názor v tejto veci je vyslovene zaujatý. Vieš, v niektorých prípadoch je lepšie povedať NEVIEM. Ale Ty máš s tým problém, pretože zjavne všetko vieš...alebo sa aspoň snažíš pred ostatnými tak vyzerať.
2. Keď je podľa teba pojem "cigán" rasistickým vyjadrovaním, tak by asi bolo lepšie, keby si si prečítala tento článok: » www.geocities.com/ociganoch/NieRo... , a až potom začala niekomu nadávať do rasistov. A len tak mimochodom, práve si sa dopustila trestného činu, za ktorý by som na Teba kľudne mohol podať trestné oznámenie, takže dávaj pozor, čo píšeš.
3. Bohužiaľ nie, prečítaj si zákon.
4. To, že nemieniš rešpektovať názor iných som si už dávno všimol. Svedčí to o niečom. Ten, kto má v hlave rozum na to, aby ho aj používal, na to určite príde.
5. Je to Tvoj výraz, nie môj. Čiže kto je smiešny ?
Nesúhlasím s názorom a.c.a.b., pretože útočí aj na policajtov, ktorí majú svoju robotu radi a skutočne sa riadia heslom "pomáhať a chrániť", neodsudzoval by som ich ako ľudí za to, čo v uniforme robia...je to ich robota, ktorú si dnes nemôže nikto dovoliť stratiť a konajú na základe rozkazov, veď chleba potrebuje každý z nás...ale úplne sa stotožňujem s názorom "JP- jebať políciu", pretože neútočí na policajtov, ale je proti systému...ak máš rovnaký názor, vyjadri ho oblečením!! www.firmajp.sk
hulvo, dobre si to napisal, suhlasim s tebou. nie fizli robia peklo, oni to maju rozkazom. neobhajujem ich. policajna brutalita a povyseneckost, namyslenost a nadradennost az nenormalneho rozmeru nema u nich hranice. ale je pravda, a.c.a.b. sa buri systemu, nie fizlom. ti im v tom len zabranuju, robia vraj poriadok. haahaha. nech si ho robia doma. mame pravo na nazor a ten nam je odobraty. jedneho dna pride typek s granatom v ruke, a to budu mat show. hehe, nevravim o sebe.
otazka znela A.C.A.B. ano/nie jasne, ANO, fuck them
preco a.c.a.b ? lebo ma jedneho dna zobrali na fizliaren, najprv ma zlincovali a potom sa pytali podrobnosti. nakoniec som to auto ukradnut nemohol, lebo vtedy som bol v BA. potom im doslo, ze to na mna niekto hodil, aby mal klud. mne sa nik ani neospravedlnil, pustili ma a bolo. svedcit proti nim ? to si to radsej hodim, hlbsiu jamu si kopat nebudem. ale keby to ukradol cigan, zbiju ho a pustia. alebo veeeeeeeelmi nizky trest. a bielemu napalia riadnu palku basy. ako s tym konom, co ho utyrali, smiesny pristup fizlov. ja by som mu dal aspon 40 rokov. nech sa poucia aj ostatni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Prečo by mali byť? Väčšina je, ale prečo všetci?
Premenujme to na SCAB :p
100% sa s ACAB suhlasit neda, plati to tak pri 90% a zvysnych 10 nejdem kvoli tomu odsudzovat.
Vyjadrite sa niekto ku konkretnemu pripadu aj a aspon niekto kto dokaze veci vidiet objektivne
ale a.c.a.b kričať nebudem, pretože nie všetci sú takí. stretla som už aj nejakých, ktorí aktívne pomohli. na druhej strane mám fotky auta policajta s nápismi steinar a 88. teším sa, až to posuniem príslušným orgánom z tej druhej strany
@6 Myslis? Vela pripadov sa stalo, ze ludi len tak pre nic zanic zobrali do auta a potom bud vysadili daleko za mestom, alebo ho bili na stanici.
Tak pre tych co nevedia co to je (takyh ale asi vela nie je) ACAB=All Cops Are Bastards
navyše, mňa nezaujíma, prečo niekto pácha trestný čin. prezumpcia neviny, morálnosť, schopnosť efektívne využívať násilné prostriedky. ak sú naši vládnuci schopní zamestnávať takých ľudí a zatvárať oči pred ich brutalitou, je treba riesiť to. nechcem, aby nás reprezentovali takí ľudia.
preto ľutujem teba. zameriaš sa na 13 ročných malých Rómov a nie na to, že sa o našu bezpečnosť majú starať holohlavé netolerantné hlavy. nejako sa cez tie svoje rasistické klapky nedokážeš zamerať na skutočný problém, ktorý sa tu rieši
1. nehovoril si o konkrétnom prípade, hneď si poukázal na cigánov, čiže úplne od témy. a tak som na to aj reagovala spôsobom, akým som reagovala.
(diskusia je o partii mladých, ktorí si išli opekať do Devínskej a fízli ich bezdôvodne zobrali na stanicu a chovali sa k nim ako k prasatám)
2. vyjadrenie rasistických sklonov sa nedá považovať za slušné vyjadrenie názoru
3. na stíhanie ľudí, ktorí nie sú trestne zodpovední, existujú v našich zákonoch iné donucovacie prostriedky.
4. nemienim rešpektovať názov tých, ktorí nerešpektujú ostatných
5. si strašne smiešny s tým, že si seriem do huby
1. Bola si tam ? Videla si ? Prečítala si si aj vyjadrenia polície, alebo len prvých 10 viet článku ? Je to tvrdenie proti tvrdeniu. Ja sa neprikláňam na stranu žiadneho zo zúčastnených strán, lebo neviem, kdežto Tvoj názor v tejto veci je vyslovene zaujatý. Vieš, v niektorých prípadoch je lepšie povedať NEVIEM. Ale Ty máš s tým problém, pretože zjavne všetko vieš...alebo sa aspoň snažíš pred ostatnými tak vyzerať.
2. Keď je podľa teba pojem "cigán" rasistickým vyjadrovaním, tak by asi bolo lepšie, keby si si prečítala tento článok: » www.geocities.com/ociganoch/NieRo... , a až potom začala niekomu nadávať do rasistov. A len tak mimochodom, práve si sa dopustila trestného činu, za ktorý by som na Teba kľudne mohol podať trestné oznámenie, takže dávaj pozor, čo píšeš.
3. Bohužiaľ nie, prečítaj si zákon.
4. To, že nemieniš rešpektovať názor iných som si už dávno všimol. Svedčí to o niečom. Ten, kto má v hlave rozum na to, aby ho aj používal, na to určite príde.
5. Je to Tvoj výraz, nie môj. Čiže kto je smiešny ?
riloha-nc-valentin09-busenie-na-mieste.jpg" target="_blank"> riloha-nc-valentin09-busenie-na-mieste.jpg" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">
A hlavne, ze link som sem daval na hovno
otazka znela A.C.A.B. ano/nie jasne, ANO, fuck them