Caute existuje nejaky poriadny navod na presunutie dat z Access do MySQL alebo ako sa to robi, viete niekto? Skusal som to cez ODBC ale bezuspesne..dakujem za kazdu radu
Ahoj, hladal som fora na MS Acces, nasiel som zatial len teba, prosim ta nestretol si sa s chybou, kde pri vkladani objektov Acces vypisuje "Operacia s OLE objektom neprebehla uspesne. Je mozne ze aplikacia ktora sluzia ako server OLE nie je zaregistrovana. Chcete zaregistrovat, nainstalujte znovu. Boal pouzita plna instalacia profesinal, aj som ju preinstaloval. Dakuje. Peter."
zdravim, nevedel by mi niekto z Vas poradit ako spristupnit mysql na win 2003 server?
Instalacia mi prebehla korektne, databaza funguje, ale len z localhost-u. Potreboval by som sa na nu dohraabnut aj zo siete.
Dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Instalacia mi prebehla korektne, databaza funguje, ale len z localhost-u. Potreboval by som sa na nu dohraabnut aj zo siete.
Dakujem