prosim a nejaku serioznu radu....asi pred polrokom som sa s jednym znamim vyspala ked sme boli opiti, no co cert nechcel som sa riadne namotala na neho...este sme si spolu parkrat uzili atd...potom mu kamos jeden povedal, ze ho chcem, no ten dotycny poved
Nijak si kurva rostahujes nohy znamim a este zadara kurva loool takych je naco by zrovna kurvu cel ako babu ked mu davas stale mlieko ma a kravu nechce
Vieš, ono je ťažké radiť, lebo každý by spravil neičo iné. Z toho, čo si písala, si si nie istá, či má naozaj priateľku..takže tým sa nezaoberaj, pokiaľ nemá istotu. Nechcem, aby vyznelo hnusne, čo teraz napíšem, ale z tvojich riadkov mi vychádza len toto: asi si mu bola dobrá len na sex..ak vezmem do úvahy fakty, že sa nechce viazať(potencionálne to mohla byť len výhovorka), a ak si aj našiel inú, tak si chcel proste len užiť. A možno to tak on berie aj od teba. možno by nebolo zlé, keby si sa s ním skúsila o tom porozprávať, ale síce neviem, v akom vzťahu ste..ak ste fakt len takí "známi", tak to máš ešte o to ťažšie...skús to nechať chvíľku tak, ako sa bude situácia vyvíjať...a čas ukáže. možno sama zistíš, že on nestojí za namotanie sa držím palce...
toto nebude a nikdy už ani nemôže mať zmysel... a keď sa chlap s nejakou vyspí tak sa proste chcel s nejakou vyspať, pretože ak má nejakú partnerku váži si ju dosť dlho že mu je niekedy aj sex nepodstatný ..
hmmm. znami to je kto? kamarat? to znie trosku .. no.
Bojovat. Nasiel si babu. Ale aj to "asi" Do certa nasiel ano? nie? Odpoved asi je neznama.
Najprv si sa s nim len tak vyspala. To mi tak vyznie, ako keby si si cchela len uzit. Urcite si to nerobila s cistej lasky. vsak tam nic ineho nebolo. namotal ta, lebo si bola pravedpodobne naivna. Spravila si chybu a jeb na neho. Si tam aj pisala, ze sa nechce viazat. tak ak sa ty viazat chces, tak to nestoji za to, aby si sa pokusala o daco. Je kopu inych.
fu v skratke je to dost drsny pribeh... ale podla toho co pises ta podla mna chcel iba na sex ked si nasiel inu babu a ked vravel ze sa nece viazat.. tak to je asi jasne ze ta cel iba na sex.. teda takto som to pochopil ja z toho co si napisala... a ak chces poradit tak chalan ktory sa s tebou vyspi a povie nic viac nestoji za to trapenie...
omfg sa spamataj ty si kurva on je kurevnik...on si uz mozno nasiel stalu babu a ty sa radsej venuj dalej fajceniu kokotov
a pochybujem ze mas 21...podla mna mas nejakych 15 ty kurva...vy ste take jebnute pice si myslite ze sexom si ziskate chalana...keby potom netrepete aspon este picoviny o laske...z bab ako si ty je mi zle
chalani chalani chalani.....stale su s nimi len problemy..... to je hrozne.... nehovorim ze ja ich nemam ale tak.....radsej uz ani neriesim.... uz ma to rpestalo bavit...
poviem ti tolko ze pre babu znamena SEX ASKA LASKA=SEX...pre chalana SEX=SEX LASKA ASKA.... z mojho pohladu mu islo len o nezavazne uzitie si...a ty si sa namotala, zialbohu, my zeny mame spominanu rovnicu LASKA=SEX SEX ASKA v genoch...keby sa zalubil aj on, viazat by sa urcite nebranil...preto pokladam hon na takehoto chalana stratou casu
suhlasim so 14..chcel ta len pretiahnut ale riesit asi nie..mozno je to ten typ co si radsej len uziva..aku by si mala pri nom istotu aj keby bol s tebou ze si za chrbtom neuziva s druhou?..ja neviem nejak nemusim take veci ze uzijeme si a nic s toho.je to o nicom..kasli na nho
to nebolo od neho moc pekne,ked sa s tebou iba vyspal párkrát a povedal ti,ze sa nechce viazat a nakoniec si babu asi nasiel...Mozno ta mal iba na zabavu....
s tym neurobis uz nic moja ak on sa nechcel viazat to znamena ze nechce mat vztah s tebou akurat ti to rovno nepovie viem o com hovorim som v takej istej situacii: zbytocne sa budes na neho viazat zi si svoj zivot a najdi si aj ty ineho klin sa klinom vybija.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
toto nebude a nikdy už ani nemôže mať zmysel... a keď sa chlap s nejakou vyspí tak sa proste chcel s nejakou vyspať, pretože ak má nejakú partnerku váži si ju dosť dlho že mu je niekedy aj sex nepodstatný ..
Bojovat. Nasiel si babu. Ale aj to "asi" Do certa nasiel ano? nie? Odpoved asi je neznama.
Najprv si sa s nim len tak vyspala. To mi tak vyznie, ako keby si si cchela len uzit. Urcite si to nerobila s cistej lasky. vsak tam nic ineho nebolo. namotal ta, lebo si bola pravedpodobne naivna. Spravila si chybu a jeb na neho. Si tam aj pisala, ze sa nechce viazat. tak ak sa ty viazat chces, tak to nestoji za to, aby si sa pokusala o daco. Je kopu inych.
a pochybujem ze mas 21...podla mna mas nejakych 15 ty kurva...vy ste take jebnute pice si myslite ze sexom si ziskate chalana...keby potom netrepete aspon este picoviny o laske...z bab ako si ty je mi zle
toto je vec v ktorej treba mať vždy jasno: chcem niečo viac alebo nie
Vztah riesit s tebou urcite nechce, netlac sa niekam kde ta nechcu.
Kasli na neho, je to chudak...moze byt akokolvek krasny,sympaticky,mily...je to kokot.
Neries a pozeraj sa inym smerom.