@mm47 ono to pojde len chvílu Potom budeš stagnovať , naberes urcitu hranicu svalstva a dalej to nepojde bud budeš nutený zmenit aspon stravu aby to slo trosku hore alebo s auspokojit stým čo más
Z osobných skuseností viem že sa stým neuspokojíš a budeš chcet stale viac viac (teda apson kým to nebude viac viditelné)
@5 boha to si mal skor povedat hm ale ja to mam teraz skor tak ze predtym som cvicil , ale poriadne som nejedol , teda tak ako by sa malo a nespal , teraz som to zmenil tak uvidime co bude dalej ...
ono proteiny samotne su vpohode ale nikdy by som si nekupil ochuteny protein, ked pod co je zlozenie tak tam davaju vacsinou aspartam ako sladidlo, co ma asi tak 90 vedlajsich ucinkov, proste najhorsie sladidlo a jedna z nojhorsich chemii, ale neochuteny mam...
@v3nty to s tou svalovou pametou je masaker moj brat kedysi cvicil potom 2 roky necvicil a teraz za 2 mesiace zosilnel tak 2x aj vela pochudol a na svaloch nabral tolko jak ludia naberaju za neporovnatelne dlhsiu dobu
@v3nty ja kreatin nepojdem aj bez neho mam hranicu na oblickovych testoch uplne na hranici Mne nerobi problem neochutene z netu a v DM maju taky jeden co je mix mliecnych, vajcovych, srvatkovych a kusocek sojovych bielkovin, podla mna sa hodi, ked nahodou neni cast sa dost najest nie v okoli treningu
A ku steroidom ak clovek nejde ako profi tak je podla mna hlupost brat steroidy...
Mal som 6:3:1 protein a ten si moc nepochvalujem , ale hovorim zalezi od organizmu cloveka sam musí zistit co mu sedí a co nie
btw. ktým testom skús pít viac vody mne tieš vybehli kusok horsie ekd som bral protak pil som viac vody 2-3l denne (co ja som pijaval tak politra) a ohodička
a k tým steroidom - este by som dodal bez dohladu lekára a fakt borca co sa do toho vyzná to jednoducho tiež nejde
@v3nty ja pijem vela vody okolo 3-4,5litra... teraz sa mi kus znizili, lebo som bol chory a som pochudol ale uz to ide ako tak s5... za 4 dni som zisiel z 87 za 80
@v3nty s tym kofeinom, ked som siel tazke treningy, tak som skusal ale potom som asi 2x zabudol a mal by som taky isty pocit, viac je to v psychike mozno sa kusok viac budes potit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
kazdopadne je to FAIL
Inak ja tiez o teorii cvicenia neviem ani hovno ale nejako sa mi dari aj bez toho
Z osobných skuseností viem že sa stým neuspokojíš a budeš chcet stale viac viac (teda apson kým to nebude viac viditelné)
"fuha uplne by mi stacilo mat take ruky ako ten chalan (cca 37cm obvod)"
o 4mesiace skorej
"kks tento chalan musi inak sypať ,kreatin proteiny a podobne picoviny to by som dohuby vzivote nedal"
o 4mesiace neskor" idem nieco pohladat ohladom stravovania (narazil som na posilovanie.sk)
o mesiac neskor "taký proteinik nemoze toho tak vela napáchať"
a nie steroidmi to nebude pokracovat
Každopádne možeš aspon trochu zmenit stravu
Budeš mat svaly a prospeje to aj tvojmu telu
nemusí to byť fakt radikálne len také okrajové zmeny (teda ak ho už nemáš orezanú)
@v3nty to s tou svalovou pametou je masaker moj brat kedysi cvicil potom 2 roky necvicil a teraz za 2 mesiace zosilnel tak 2x aj vela pochudol a na svaloch nabral tolko jak ludia naberaju za neporovnatelne dlhsiu dobu
a ten chalan v tom clanku nema ani hlavu ani patu
v podstate neochutený protein je ako susené mlieko (uplne to isté akorat to preslo zlozitejsou upravou )
o tej svalovej pameti som pocul že by sa to nejako dalo dostat aj do cloveka ktorý nikdy necvicil (nejaké kybernetické AS ale to je hudba budúcnosti
Pravdou je ze zavodnuje ale nejako extra nie
Steroidy som neskusal a ak nemas kvalitnus travu a nemas onich nastudovane vela vecí tak to co naberes stratís
A ku steroidom ak clovek nejde ako profi tak je podla mna hlupost brat steroidy...
Mal som 6:3:1 protein a ten si moc nepochvalujem , ale hovorim zalezi od organizmu cloveka sam musí zistit co mu sedí a co nie
btw. ktým testom skús pít viac vody mne tieš vybehli kusok horsie ekd som bral protak pil som viac vody 2-3l denne (co ja som pijaval tak politra) a ohodička
a k tým steroidom - este by som dodal bez dohladu lekára a fakt borca co sa do toho vyzná to jednoducho tiež nejde
rozmýšlam ze si ku kreatinu kupim arginin +kofein a glukozu nakoľko mám len maltu