tak myslim ze mnohi boli v takejto situacii teraz v tretej triede k nam prisiel novy spoluziak dost sme sa spolu zacali bavit a mne sa zacal aj dost pacit ale vobec netusim ci aj ja jemu sem tam so mnou prehodi par slov ale vyzera to miestami tak akoby sa
Ked to chces hrat na istotu, tak mu nic nepovedz a pockaj kym ta to prejde. A ked to chces skusit tak mu to povedz. Odkial mame vediet ako bude reagovat? Co ho azda pozname?
pozri aj keby ste sa dali dokopy neklapalo by vam, pretoze ma skolu a treningy a ty by si stale od neho chcela aby bol s tebou a nie na treningoch a skamaratmi atd. no potom znovu zalozis diskusiu ze sa ti nevenuje a ze radsej robi ine veci ako by mal byt stebou ze ako to vyriesis. potom ti niekto trapny napise ze mu mas povedat ze bud ty! alebo jeho kamarati a treningy. a aj tak z toho vides ako totalna pica.
no a ked to nebudes riesit bude ovela menej problemov a ovela menej takychto diskusi co bude len dobre pre teba a pre nas.
Spoznaj ho lepšie .. a potom rieš .. moja rada ---- nikdy nerieš spolužiaka ..
čo poznám ,tak vždy ak boli spolu dvaja z triedy nikdy im to nevydržalo proste boli spolu moc .. zo začiatku im to nevadilo,ae pootom áno .. a ak sa rozídete bude ti blbé pozerať sa naňho každý deň ..
Ae ak si si tým rozhodnutím istáá .. tak počkaj spoznaj a potom sa spýtaj ..
preco by to nevyslo, poznam hordy ludi co im to vyslo, a co ze ked to nevyjde budes musiet s nim 2 roky byt v triede to je problem? neste nahodou skoro dospeli ludia? toto nepochopim take uvazovanie ze co ked toto a tamto a co potom, sak kurva zivot zijes len raz tak ho zij a nerozmyslaj nad blbostami
jak som isla na strednu tak po mesiaci sa dali dokopy spoluziacka a spoluziak a su spolu uz rok za chvilu, mno ale on nechodi na ziadne kruzky este aj sedia spolu takze, ale kto vie dokedy im to vydrzí
Ja som sa zoznamila s tym mojim...ked sme spolu cestovali na MHD a ja som iba citila jeho vonu a ked ma potom oslovil ani ceknut som nevedela to bola jeho vlastna..od vtedy dostal hhhhrbu drogerrii..teraz pouziva old spice....co este viac zvyraznuje jeho osobnost ....jaaaa ho milujem
ja osobne si tiez myslim, ze spoluziak nie je dobra volba. to je vseobecne znama vec, aj ked vsade mozu byt vynimky to je jasne. a ked je to silnejsie nez ty, tak radsej chod do toho, nez by si to mala niekedy lutovat. ale ak sa da, tak ja by som to nerobila. tak ci tak, myslim si, ze by si sa nemala nechat nami ovlyvnovat a mala by si si to vyriesit najprv sama so sebou a nakoniec s nim. laske sa medze nekladu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
no a ked to nebudes riesit bude ovela menej problemov a ovela menej takychto diskusi co bude len dobre pre teba a pre nas.
2)nepojde to tak nic nebude
a ked budes caka a nic nerobit:1)bude vsetko v poriadku: ziadne strapnenie, ziadne problemy a ziadne
dalsie trapne ankety
čo poznám ,tak vždy ak boli spolu dvaja z triedy nikdy im to nevydržalo proste boli spolu moc .. zo začiatku im to nevadilo,ae pootom áno .. a ak sa rozídete bude ti blbé pozerať sa naňho každý deň ..
Ae ak si si tým rozhodnutím istáá .. tak počkaj spoznaj a potom sa spýtaj ..