chodim na breakdance a chalani sami smeju zejeto pre chalanov ze baby tam nemaju co robit,a ndavajumi..ako som stoho nanervy uz ma jeden aj dokopal.ako sa mam vyhybat ich nadavkam?
newsimaj si ich aj ja w kosickach chodim na reakedance a su tam aj holky take ze co ani chalan sa im nechyta ani po pety nenechaj sa stoj si stale za swojim a nedaj sa to je moja rec
ale nechapem preco to riesis lol ja trenujem c-walk a kazdy den sa napocuvam nie len doma ale aj od kamosov ze to nie je pre mna, hram futbal a tam je to iste.. pritom som lepsia v oboch smeroch ako niektory z tych co sa mi smeju.. ta mas ich v pici a je to rob co ta bavi
Staznost nepomoze. asi su to snycekovia prachatych ocinkov alebo mamiciek. takze ib prijeb kopni ich medzi nohy ukaz im, ze ty si ta naj. alebo sa na nic vyser. a povedz, ze ci maju problem. Ak ano. Zavolaj policiu a priamo si to tam vyries a inak diskrimnacia je tresna a to, ze ta vyhanaju a aj fyzicky napadju ci slovne je trestne a urazka an cti je dot velky prisetupok. A moze im to znicit ich cely zivot. kedze mozu to mat zapisane do tresntneho registru. ja by som to spravil napriklad. nenechal by som si skakat po nose. A vacsinou ked spomenies policu tak kazdy odcupka to mam overene, lebo sa boja.
Dokopal? Ak to myslis doslovne tak to su uplny... Povedz trenerovi a hladaj si inu skolu breakdancu ak mas nejaku v okoli lebo pri takych chujoch to budes mat tazke vzdy. Inac slzny plyn nestoji az tak vela, najblizsie mu ho nastriekaj do ksichtu. A este to kolky ste tam na tom breakdance? To ani jeden z chlapcov sa ta nezastal ked ta kopal? Ako keby mal aj 3 metre a dievca bolo riadne sproste (co neni tvoj pripad slight_smile:tak by som nebol taky kkt aby som nepovedal ani slovko.
no oki teda...presne tak...ide tu o tom ze ti zavidia...a ako to riesit???...skus ist za tvojim super trenerom ...a hlavne to neodkladaj jak to ty vies...sak minule ti pomohol ked si mu to povedala
V našej crew máme b-girls a niektoré veci ovládajú lepšie ako ja čiže sa nauč niečo doma tancuj alebo choď inde alebo nechoď určitú dobu a uč sa doma veci všetko zodkonaľuj a potom porídi a skús si jedného vytypovať a rozbi ho v BATTLE a dievčatá sa nebijú mu odkáž tomu zaostalcovi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Alebo to mala byť nejaká metafora?
To ako,... vážne ťa zbil??
dokopal? tak to povedz trenerovi/trenerke... problem?
poznam baby co chodia na breakdance a su s chalanmi kamosi.
ak poriadne zamakas tak budes lepsia ako chalani
uz nie je rok 1800 ked zeny nemohli volit a ich ulohou bola sa starat o deti teraz uz kazdy robi vsetko
PEACE