@lukaso121 ja tvrdím, kým nevidím neuverím....uvidela som, počula som - preto verím.....ale nemá zmysel niekoho presviedčať, kto nevidel a nepočul....takže na tvojom mieste by som si z toho nerobila ťažkú hlavu a také duchárske príbehy sú zábavne niekde na chate okolo ohňa v tmavom lese....mne už to zábavné nepríde, ale dôvod máš vyššie oblečenie, hmmmm poviem ti tak, je to šok a dosť veľký, takže keď ti niekto do detailu opisuje, čo mali na sebe, tak si vymýšľa - alebo je zvyknutý o čom pochybujem
čo sa témy týka, ja v duchov verím, ale nechcem nikdy žiadneho vidieť ani oblečeného ani nahého ani žiadneho, pretože som bola posratá len keď mi psík začal vrčať a štekať na prázdnu izbu
@klaudiqaaa videla, neviem ci mam napisat bohuzial....na jednej strane je to fascinujuce, ale na strane druhej som bola posrata od strachu aj ja - nemysli si, ze nie ..... su v postate neskodní, cloveku neublizia.....je to rarita ked sa cloveku priamo zjavi....vacsinou to nerobia, je ich iba citit a počuť....neklamny znak je ten, ze ti zostane chladno - ale nie je to ako ked ti je zima, je to iny chlad - neda sa to celkom opisat, tazko najst slova.....z casu na cas sa mi stava, ze mi premiestnuju veci v izbe, šramotia, ale zvykla som si - ale zasadne vtedy neotvaram oci!! bojim sa - aj ked viem, ze skor ti ublizi zivy clovek ked som bola este male dieta, tak ma moja stara mama hladkala po vlasoch, asi tyzden potom, ako umrela....aj moju mamu - ona vsak tomu nechcela verit, dokym ju nevidela myslela si, ze si vymyslam, az potom mi dala za pravdu, ked ju na vlastne oci videla sediet v kuchyni na jej oblubenom mieste nuž a tak, niektorí sme citlivejsi na tieto veci, niekto to šťastie nemá
@cicinqa ja by som dostala 56 infarktov a mozgovú príhodu zároveň. Som najpokakanejší človek na svete. Ale nevraví sa, že ak sa duchov bojíš a máš z nich strach, tak jednoducho neprídu za tebou ?
Nie je nič divné na tom veriť v duchov Oveľa iracionálnejšie je veriť v upírov (hoci ani to nevylučujem..ale dúfam že sa netrbliecu). Osobne si myslím že duchovia existujú, len nie všetci sa ukazujú. Jeden kamarát mi rozprával o tom, že je to všetko o energii, a (neviem to dosvedčiť ale verila som mu to a stále verím) že vie tú ich energiu vycítiť a...vidieť ich siluety, vidieť čo robia, hlavne na cintoríne, kde ich je veľa. Sľúbil mi, že mi to ukáže (pri nejakom pokojnom samozrejme), ale nedostali sme sa s k tomu :/
@cocca-colla nechcela by si vidieť mňa, čo robím potom, ako opadne šok....vacsinou len stojim neschopná pohybu a reakcie a potom mám tlak 350 a schovala by som sa najradsej do klucovej dierky.... bojim sa a vzdy sa strasne zlaknem - pochybujem, ze si na to niekedy zvyknem! to sa proste neda....najhorsie, ze to prichadza necakane, vobec nie vtedy, ked mas na to predpoklady, akoze je burka v noci a tak, alebo si na opustenej chate a co ja viem co....je to z čiasta jasna v bezny den, vecer, noc, je im to fuk.....nechcem ta strasit, ale duchovia su rozny, tak ako ludia na zemi, ale ani po rokoch neviem, ci a kam za kym "chodia" z akeho dovodu....vravi sa, ze ten kto veri, uvidi, skor ci neskor
@klaudiqaaa ja mám vždy pocit, že som prekonala 54 infarktov a porážiek bojím sa ich aj ja, nemysli si, že nie....vždy sa zľaknem - preto nedokážem ja to naozaj nedokážem, pozerať horory o duchoch! al zase krváky, kde lietaju hlavy a tak podobne, tak pri nich najradsej jem
@cicinqa Mne raz kamarátka vravela, ktorej sa tiež stali isté veci... že ak sa duchov vyslovene bojíš, tak za tebou neprídu. Ale vraj, odvtedy ako sa jej zjavila jej babka, tak absolútne sa nebojí a má taký dobrý pocit. Nerozumiem tomu absolútne, ale je mi to jedno. Keď nikto nie je doma musím mať na chodbe zažaté, zavreté dvere, nemôžem mať v izbe zrkadlo, občas radšej nejdem v noci ani na wc som čistý paranoik
@cocca-colla hm, kamaratke sa zjavila asi "iba" babka....osoby, ktoré sme milovali sa zjavujú krásne, tak, ako sme si ich pamatali, pretoze ich cielom nie je nas vydesit, skor chcu ukazat rodine, aby sa nebala, ze im je dobre....nevedia to povedat, preto sa len zjavia a trebars cloveka pohladkaju alebo sa usmievaju....po stretnuti s mojou babkou som aj ja mala prijemny pocit a nebala som sa....jej som sa nemala preco....asi tolko, ak mi rozumies a s tym svetlom v chodbe si ma zabila - robim to iste....a to som stará krava zásadne neotváram vtedy dvere do obyvacky, kde je zhasnuté
@demoniqangel áno, energia to je....neskutočné vlnenie, ktoré zachyti len veľmi senzitívny človek....tiež ich cítim, keď niekde sú, ale nesnažím sa ich vidieť - skôr ich nevnímam....nerada im vstupujem do ich sveta - som živá a nepchám sa tam, kam netreba, lebo sa to môže vypomstiť....pozdravuj kamaráta
lebo existujúú!! ked neveríš tak si ich privolaj ale musis vediet ako na to ..... no o tom neviem že vyzerajú ako ludia o tom pochybujem hahaha jak mozu vyzerat jak ludia? no moznuu ale urcite su priehladny ne?
@cicinqa Presne niečo takéto hovoril. Že väčšina je v pohode ale sú aj takí čo by boli schopní ublížiť, sú nahnevaní alebo agresívni... Ale, nerozumiem tomu, čo si hovorila, že ti premiestňujú veci v izbe...akože, veľmi? Či si si len všimla trochu niečo posunuté?
@demoniqangel veľmi nie, na to nemajú až takú silu a hlavne, oni nechcú byť nápadní...vacsinou pohnu vecami, ku ktorým mali v zivote nejaký vztah a nieco v nich ta vec vyvoláva....mám pod stolom takú krabicu so všelijakými sponienkami, ako fotky, zapaľovače, co som dostala, skrátka hovadiny....a pravidelne som si nasla rano krabicu posunutu smerom von z policky - vzdy jej trcal roh....asi si tam nasiel nieco, co sa mu pacilo a chodil si to pozerat (?!) co ja viem....ťažko povedať....ale napriklad jeden mi chodí vypinat predlzovacku....mám ju na spínač, keďže mám na nej celý komp a príslušenstvo, tak aby som to nezapínala po jednom, alebo aby keď dojde k skratu, aby bol PC ako tak chránený....no a ked to zabudnem vecer vypnut, tak v noci počujem šťuk....chráni ma - možno.... to si vždy radšej poviem, ked to pocujem, lebo od strachu ani nedycham a oci by mi neotvorili ani štyria chlapi
@cicinqa 1. dobrý nick 2. čo dať vysvätiť váš dom?
Kto sa chce báť, nech si zájde na cintorín. U nás v meste je celkom veľký a na samom vrchu je pochovaný gróf, pri ktorom satanisti zabíjajú mačky (to len taká vsuvka).
Taký mesiac dozadu sme sa vybrali na cintorín. Bolo okolo 11 večer, prišli sme po stred, kde je taký kamenný oltár a lavičky, niečo ako kostolík pod holým nebom, ja som stál o 2-3 metre inde ako kamoši, takže úplne iný uhol pohľadu a všetci traja sme videli ako pri to oltári stojí nejaký tieň človeka a nakláňa sa k nemu. V prvom momente sme si to ani neuvedomili a chcel som to zobrať ako žart a začal som bežať späť a oni potom za mnou, presne na sekundu sem sa stihli skovať a pred bránou odparkovali policajti - potom už klasický útek širinu marinu a "adrenalín" v trenkách - takže to beriem možno ako nejaké znamenie.
Týždeň dozadu (teraz na dušičky v sobotu) som išiel s jedným z tých dvoch kamošov znovu, znovu sme prišli po stred. Po chvíli začal štekať pes, ako keby je kúsok od nás a počuli sme kroky, mysleli sme si, že to ten pes a tak sme sa znovu spustili smerom dolu k bráne. Ďalej sme to šli skúsiť druhou bočnou bránkou a len som stúpil na "prah" zarovno dverí a znovu tie kroky - pukanie konárov, listov... ale nikoho nikde, už ani pes. A keby je ten pes hore v otvorenom priestore, tak určite po nás vybehne, takže jeho kroky to byť nemohli. Chvíľku na to prišlo auto - vystúpil SBSkar s dvomi psami... po takej pol hodine sme sa tam chceli znovu vrátiť (keď už odišiel) a znovu tie kroky ale pri plote nikoho. Pritom sa tam nejaký chalani išli vyšťať a nešuchotalo nič - možno nejaké "znamenie" že tam nemám liezť? . . . Ale ako sa poznám, budem pokúšať až kým sa mi niečo nestane.
@elefantt 1. mne sa nechce zasa vysvetlovat, preco mám taký "dobrý" nick, takže dík 2. nemám záujem ich vyhanať, nerobia mi v podstate nic, tak naco ich nasierat? oni vedia preco tam su a pokial mi neublizuju, tak trochu emocneho napatia znesiem aproppó - kamarátova mama dala vysvetiť dom a az potom sa zacalo peklo....no a po 3. k tvojmu pribehu - kludne tam chodievaj nadalej aj v noci...to co ste poculi, dovolim si tvrdit, ze bol vyplod vasho podvedomia, pretoze podvedome ste na cintorin sli s tym, ze chcete! nieco vidieť....duchovia nechodia naozaj nie.... zjavuju sa a su to sekundy, drobne sekundy....
@cicinqa zas čo si zažila ty nemusí iný tým istým spôsobom, tak ak ti niekto povedal, alebo ak si niekde čítala hento-toto nemusí byť všetko pravda. Nepríde mi zdravé tá "trocha" emočného napätia, keď ti niečo šramotí v izbe a ty neotvoríš ani oči, keby to znášaš už ako samozrejmosť a nebojíš sa, tak nič nepoviem.
Určite to nebol žiadny výplod našej fantázie, takéto "psychologické" keci ma dokážu neskutočne vytočiť, keď ide niekto niečo tvrdiť a tlačiť mi do hlavy to jeho. Taktiež by sme si všetci traja strčili do hlavy, že sme videli ten tieň?
Ja beriem tieto veci už s nadhľadom, a možno sa to stáva viac ľudom ako by sa zdalo len si to ani nevšímajú, alebo prehliadajú. Napr. sme sa presťahovali do terajšieho bytu. Zo začiatku sa v čase neskôršieho večera a noci otvárali samé dvere na wc a púšťala voda v kúpeľni, takže keď som počul šušťať vodu v trubkách, neostal som ležať so zatvorenými očami, ale išiel som ju vypnúť. potom to už prešlo.
to stale nechapem preco si vsetci myslia ze su normalne v oblečkoch a tak preboha ved to je len energia..kazdemu sa zjavia tak aby to spravne pochopili
vacsinou sa nezjavuju je ich len citit..alebo pocut..
@elefantt sloniček, ja ti nič do hlavy netlačím dokážem reagovať len na základe svojich skúsenosti, napísala som, co si myslim ja, ak ťa to vytáča, tak sa tým absolutne nezaťažuj o tieni som ti, podotýkam, nepísala nič, narážala som na tie kroky, tie sú mi podozrivé....a pes - to nie je doré znamenie, so psom chodí len jeden jediný a o tom už je iná pesnička! ale veď to je vlastne jedno ale môžeš mi napísať TS-ku ak ťa to zaujíma vidíš, podľa teba to nie je zdravé, podľa mňa je to spôsob ako nerýpať do niečoho, čomu nerozumiem....zavrem oči, mám strach to áno, kto by nemal, ale prežiť sa to dá, nie? a samozrejme nedeje sa to každú noc, mohlo to vzbudiť taký dojem....nie, je to občas....niekedy viac, niekedy menej, nedokážem prísť na to, podľa čoho sú tie intervaly....ale ako píšem: nemám prečo ich vyháňať a zbytočne nasierať!
@cicinqa ja ti radšej nick v zdrobnenine nenapíšem,či? cicinôčqa ak som reagoval nejak prehnane tak pardon ale pôsobila si na mňa v štýle "svedkov jahodových"
nie určite to zdravé nie je, aj keď sa to stane raz za čas. Mne tiež kadečo zašramotilo raz za čas pri uchu a často som cítil, že ma niekto sleduje, ale vždy sa otočím a pozriem či tam niečo je. Zaspávam s mp3 a pár krát sa mi stalo, že som niečo počul, proste zvuky, ktoré tam nepatria, ale to mohli spraviť aj nejaké vlny a vysvetlení by sa našlo dosť. No raz jak som ležal, tak som behom pár stotín vyskočil na nohy ani neviem ako a ani neviem čo to bolo, taký príval od zadu a hnusný "šepot-škrekot", neviem to nazvať...
@cicinqa ale tie kroky by sme si nemohli vsugerovať obaja, tomu jednoducho neverím - proste som bol na cintoríne dva krát v krátkom čase a dva krát mi niečo zaklopalo na čelo - utekaj odtiaľ. Nebál som sa, nemal som nejaký vnútorný pocit, dá sa povedať žiadne pocity, prázdna hlava, len sme sa tam proste vybrali. A keby tie kroky počujeme len tam hore, tak to berieme, že tam bol tiež nejaký strážnik so psom, ale počuli sme ich aj dolu pri druhom vchode a nikoho tam nebolo.
Hmm a čo to ten pes? Hups, tsku som mal písať? nevadí
@elefantt som sa cil dobre zasmiala ze cicinôčka a s tým jehovom chod do.... ja som maximálne svedok liehovový DDD inak, si odvážny, ja som tiež kedysi bola - vies preco sa uz teraz nepozeram? odkedy som zistila, ze sa pozriem a naozaj tam niečo je....teraz sa uz pozerat nemusim, viem, ze "to" tam je! a ten príval odzadu, šepot škrekot to mohla byť mora....mohla, netvrdím, že bola....oni na človeka "uľahujú" tak náhle ..... to čo je za slovo?! ale nwm jak to napísať DDDD
@elefantt hm, ty si tam bol, ty musis vedieť,,,, vnoci vela zvukov pripomina chodzu a okrem filmov som este nevidela ducha chodit...fakt sorry, ale ne k tomu psovi by som nerada, ale ok, poslem ti ts-ku, ak ma uz nikdy nenazves svedkom jehovovym
@cicinqa naozaj.. ked som mal asi 11 rokov? dokoncili sme dom, ktory sme prerabali.. predtym tam byval nejaky stary dedko a ja som schytal rovno jeho byvalu izbu.. on v tom dome zomrel.. a odvtedy mi nieco stoji pri zarubni.. prestahovali sme sa uz asi trikrat (nie koli tomu) a stale mi to nieco stoji pri zarubni.. teraz to uz sice nevidim tak casto, ale viem, ze to tam je, ze sa to na mna pozera a ked prejdem cez dvere, tak ma vzdy strasie.
Ale ako som povedal, na dusu neverim, takze si nemyslim, ze je to ten dedko.. pre mna je duch stvorrozmerna bytost, ktora sa ocitla v nasom trojrozmernom vesmire.. preto aspon ja osobne nevidim postavu, ale vidim len nieco dost neidentifikovatelne (3D projekciu 4D objektu).
Mavam dost casto divny pocit, ked sedim v izbe za compom, alebo ked lezim v posteli (vtedy vidim vselico, ale to je skor moje podvedomie), ale kedze sa to deje uz 10 rokov a neublizuje mi to, tak uz to akosi neriesim. Moznoze ma pred niecim ochranuje alebo co. Netusim.
@elefantt hm, nočná mora je skutočne niečo čo ľudia vnímejú ako strašne zlý sen,,,,vraví sa tomu, že ťa aj priľahne....nie je to ale sen, dá sa to vidieť a keď som videla ako to vyciciava môjho priateľa bývalého, tak som mala naozaj dosť....taký kúsok bola odomňa a ja nedokážem určiť, čo to bolo, aký to malo tvar....čil mi zase stoja všetky chlpi na rukach.,....fuj
@xdravecx ja popieram aj existenciu zivota po smrti, aj ludsku dusu.. vid predchadzajuci koment.. pre mna je duch uplne ina entita, ktora s tymto svetom nema a ani nikdy nemala nic spolocne.
@tommyhot teoria o 3D a 4D prameni z knihy R. A. Moodyho, vsak? jj, tejto jedinej myslienke z tej knihy som prišla na chuť...dá sa totiž použiť na všetko v podstate, čomu človek nedokáže chápať, lebo mozog je schopný len 3D....
akou smrťou zomrel dedko? vela veci mi tam totiž nesedí,,,,,našiel si v tom dome nejaký predmet, ktorý ti nepatril a nechal si si ho? alebo videl si jeho príbuzných, poprípade na fotkách? totiž, ak sa to opakuje 10 rokov stále každý deň, tak od teba nieco chce....len to nevie povedat co....mozno to nie je on....
@cicinqa tak ľudia ho vnímajú ako strašne zlý sen, ale nie je to zlý sen, tak čo je to? Keď som úplne hore a len počúvam hudbu. A toto isté sa stávalo aj môjmu kamošovi (tomu čo sme videli ten tieň pri oltári), tomu sa aj sám zapne TV a podobne. Môže človek takéto veci priťahovať? Že má jednoducho niečo v sebe? Ja som o tom dávnejšie čítal o takýchto veciach, aj o lucidnom snívaní (čo je k tejto téme od veci), ale potom som to nechal radšej tak. Čakám o tom psovi, hádam ma nepríde niekto zožrať, lebo sa zajtra možno večer zase všetko zvrhne a skončím na cintoríne
píšem, ze je to "prízrak"? neviem to opisat co to je, demon, zla energia, co ja viem co.....videla som to a nedokžem to opísať, chápeš? ja celkom nie, je to beztvaré, pritom som jasne videla ako ho zadúša....piči tam, dneska zasa nebudem spať ok tak o psovi, ale len v krátkosti...
@cicinqa veru nie. Tu knihu nepoznam rovnako ani autora. Teoriu 3D -> 4D resp xD -> yD (myslim si, ze je nekonecne vela vesmirov) mam uz dlhe roky, ked som videl jedno zaujimave video v ktorom sa hravou formou vysvetluje rozdiel medzi 1D - 2D, 2D - 3D atd.
Neviem akou smrtou zomrel ten dedko. Nie je mi to rodina, a mam pocit, ze som ho ani v zivote nevidel a ked hej tak asi len raz aj to nie v tom dome. Rozpraval som sa s jeho myslim, ze dcerou, ale tiez nie v tom dome, ale inde. Neviem o tom, ze by som nasiel nieco co by mu patrilo.
Nemyslim si, ze to ma nejaky suvis s nim. Ak by nieco chcel, tak by sa aspon snazil komunikovat. Ale ono to tam len stoji. Ano raz som zo zrkadla ked som lezal v posteli videl na par sekund trcat nieco co pripominalo hlavu, pred dvoma rokmi sa nam zosypali zo vstavanych policiek niektore veci (fotka mojho mrtveho uja a sviecky, ktore horeli) a zapol sa nam DVD player, ktory nebol v zasuvke. Ale moj ujo toho dedka tiez nepoznal. Takze neviem.
P.S. prave sa mi zjebali filtre do ciga zo stola, skoro som si zaprdel trenky som totizto sam doma momentalne, a svieti mi tu len lampa, lebo mame na picu elektroinstalaciu a horia mi ziarovky v lustri kazdu chvilu..
minule som sa zobudila na to, že niekto sedí pri mne na posteli a hladí ma po vlasoch ale vedľa mňa nikto nebol...... neviem čo to bolo.... radšej to neriešim podobné veci sa mi dejú často
oú musela som si zapálit svetlo a další týžden nebudem spat vo svojej izbe to ja ked som bola menšia, hrála som s kamošmi nejakú hru na cintoríne, niečo s hrobmi a v ten den sa mi snívalo, že ak sa nevyspovedám zomriem, len som sa nad tým smiala a neskor som robila s kamošom srandičky na cintoríne a snívalo sa mi, že zomrela kamoška, spolužiačka a brat...normálne mi zapeklo z toho
Neverila som na nich kým sa mi nestali veci ktoré sa nedajú vysvetliť. Nikomu to nehovorím, aj tak by mi nikto neveril. Ani ja by som neverila. Ale stalo sa to. Raz v noci som sa zobudila na to ako sa rozprávajú nejaký ľudia na chodbe. Nerozoznala som čo hovoria, bolo to ako ked veľa ľudí rozpráva naraz a proste sa to nedá rozoznať. Šla som sa pozrieť von na dvor, ale nikto tam nebol. Myslela som, že mi šibe. Druhý krát sa stalo ešte niečo čudnejšie. Bola som na prechádzke. Šli sme na staré detské ihrisko, už sa stmievalo. Stáli sme tam medzi tými zničenými preliezkami a ja som zrazu uvidela niečo ako dym, ale nebol to dym, a to niečo malo taký tvar akoby postavy a len som videla ako sa to rýchlo stratilo za stromom. Znie to choro a ani to som nikomu nepovedala, veď kto by mi veril.
Neviem či to boli duchovia alebo niečo iné a bolo to skutočné.
Ono je to tak ako sa vraví, uveríš až keď to sám zažiješ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
čo sa témy týka, ja v duchov verím, ale nechcem nikdy žiadneho vidieť ani oblečeného ani nahého ani žiadneho, pretože som bola posratá len keď mi psík začal vrčať a štekať na prázdnu izbu
ale je mi to jedno, keď chceš never!, tvoj problém....
ja som nevereil a uveril som nakoniec.......filip
@kachie a pozri koľko ľudí verí tomu, že niekde v oblakoch poletuje mužíček, ktorý má pod kontrolou všetko čo sa deje na zemi, okrem peňazí
ale určite každý z vás zažil pocit, že si myslí že ho niekto sleduje alebo mne sa stáva to, že cítim, že sa mi niekto zblízka pozerá do tváre..
Kto sa chce báť, nech si zájde na cintorín. U nás v meste je celkom veľký a na samom vrchu je pochovaný gróf, pri ktorom satanisti zabíjajú mačky (to len taká vsuvka).
Taký mesiac dozadu sme sa vybrali na cintorín. Bolo okolo 11 večer, prišli sme po stred, kde je taký kamenný oltár a lavičky, niečo ako kostolík pod holým nebom, ja som stál o 2-3 metre inde ako kamoši, takže úplne iný uhol pohľadu a všetci traja sme videli ako pri to oltári stojí nejaký tieň človeka a nakláňa sa k nemu. V prvom momente sme si to ani neuvedomili a chcel som to zobrať ako žart a začal som bežať späť a oni potom za mnou, presne na sekundu sem sa stihli skovať a pred bránou odparkovali policajti - potom už klasický útek širinu marinu a "adrenalín" v trenkách - takže to beriem možno ako nejaké znamenie.
Týždeň dozadu (teraz na dušičky v sobotu) som išiel s jedným z tých dvoch kamošov znovu, znovu sme prišli po stred. Po chvíli začal štekať pes, ako keby je kúsok od nás a počuli sme kroky, mysleli sme si, že to ten pes a tak sme sa znovu spustili smerom dolu k bráne. Ďalej sme to šli skúsiť druhou bočnou bránkou a len som stúpil na "prah" zarovno dverí a znovu tie kroky - pukanie konárov, listov... ale nikoho nikde, už ani pes. A keby je ten pes hore v otvorenom priestore, tak určite po nás vybehne, takže jeho kroky to byť nemohli. Chvíľku na to prišlo auto - vystúpil SBSkar s dvomi psami... po takej pol hodine sme sa tam chceli znovu vrátiť (keď už odišiel) a znovu tie kroky ale pri plote nikoho. Pritom sa tam nejaký chalani išli vyšťať a nešuchotalo nič - možno nejaké "znamenie" že tam nemám liezť? . . . Ale ako sa poznám, budem pokúšať až kým sa mi niečo nestane.
Alebo ho nepopieraju, ale ani sa ho vobec neobavaju.
Určite to nebol žiadny výplod našej fantázie, takéto "psychologické" keci ma dokážu neskutočne vytočiť, keď ide niekto niečo tvrdiť a tlačiť mi do hlavy to jeho. Taktiež by sme si všetci traja strčili do hlavy, že sme videli ten tieň?
Ja beriem tieto veci už s nadhľadom, a možno sa to stáva viac ľudom ako by sa zdalo len si to ani nevšímajú, alebo prehliadajú. Napr. sme sa presťahovali do terajšieho bytu. Zo začiatku sa v čase neskôršieho večera a noci otvárali samé dvere na wc a púšťala voda v kúpeľni, takže keď som počul šušťať vodu v trubkách, neostal som ležať so zatvorenými očami, ale išiel som ju vypnúť. potom to už prešlo.
to stale nechapem preco si vsetci myslia ze su normalne v oblečkoch a tak preboha ved to je len energia..kazdemu sa zjavia tak aby to spravne pochopili
vacsinou sa nezjavuju je ich len citit..alebo pocut..
ja osobne sa bojim viac ludi jak duchov
na dusu sice neverim, ale na duchov hej, aj ked podla mna je duch nieco ine nez dusa mrtveho.
nie určite to zdravé nie je, aj keď sa to stane raz za čas. Mne tiež kadečo zašramotilo raz za čas pri uchu a často som cítil, že ma niekto sleduje, ale vždy sa otočím a pozriem či tam niečo je. Zaspávam s mp3 a pár krát sa mi stalo, že som niečo počul, proste zvuky, ktoré tam nepatria, ale to mohli spraviť aj nejaké vlny a vysvetlení by sa našlo dosť. No raz jak som ležal, tak som behom pár stotín vyskočil na nohy ani neviem ako a ani neviem čo to bolo, taký príval od zadu a hnusný "šepot-škrekot", neviem to nazvať...
Hmm a čo to ten pes? Hups, tsku som mal písať? nevadí
@elefantt som sa cil dobre zasmiala ze cicinôčka a s tým jehovom chod do.... ja som maximálne svedok liehovový DDD inak, si odvážny, ja som tiež kedysi bola - vies preco sa uz teraz nepozeram? odkedy som zistila, ze sa pozriem a naozaj tam niečo je....teraz sa uz pozerat nemusim, viem, ze "to" tam je! a ten príval odzadu, šepot škrekot to mohla byť mora....mohla, netvrdím, že bola....oni na človeka "uľahujú" tak náhle ..... to čo je za slovo?! ale nwm jak to napísať DDDD
Ale ako som povedal, na dusu neverim, takze si nemyslim, ze je to ten dedko.. pre mna je duch stvorrozmerna bytost, ktora sa ocitla v nasom trojrozmernom vesmire.. preto aspon ja osobne nevidim postavu, ale vidim len nieco dost neidentifikovatelne (3D projekciu 4D objektu).
Mavam dost casto divny pocit, ked sedim v izbe za compom, alebo ked lezim v posteli (vtedy vidim vselico, ale to je skor moje podvedomie), ale kedze sa to deje uz 10 rokov a neublizuje mi to, tak uz to akosi neriesim. Moznoze ma pred niecim ochranuje alebo co. Netusim.
akou smrťou zomrel dedko? vela veci mi tam totiž nesedí,,,,,našiel si v tom dome nejaký predmet, ktorý ti nepatril a nechal si si ho? alebo videl si jeho príbuzných, poprípade na fotkách? totiž, ak sa to opakuje 10 rokov stále každý deň, tak od teba nieco chce....len to nevie povedat co....mozno to nie je on....
Neviem akou smrtou zomrel ten dedko. Nie je mi to rodina, a mam pocit, ze som ho ani v zivote nevidel a ked hej tak asi len raz aj to nie v tom dome. Rozpraval som sa s jeho myslim, ze dcerou, ale tiez nie v tom dome, ale inde. Neviem o tom, ze by som nasiel nieco co by mu patrilo.
Nemyslim si, ze to ma nejaky suvis s nim. Ak by nieco chcel, tak by sa aspon snazil komunikovat. Ale ono to tam len stoji. Ano raz som zo zrkadla ked som lezal v posteli videl na par sekund trcat nieco co pripominalo hlavu, pred dvoma rokmi sa nam zosypali zo vstavanych policiek niektore veci (fotka mojho mrtveho uja a sviecky, ktore horeli) a zapol sa nam DVD player, ktory nebol v zasuvke. Ale moj ujo toho dedka tiez nepoznal. Takze neviem.
P.S. prave sa mi zjebali filtre do ciga zo stola, skoro som si zaprdel trenky som totizto sam doma momentalne, a svieti mi tu len lampa, lebo mame na picu elektroinstalaciu a horia mi ziarovky v lustri kazdu chvilu..
Neviem či to boli duchovia alebo niečo iné a bolo to skutočné.
Ono je to tak ako sa vraví, uveríš až keď to sám zažiješ.