Mňa už asi porazí...mám fakt veliké "štastie" na chalanov...vždy je to to isté...Ale teraz ma to sere viac ako kedykoľvek predtým...Začalo sa to tým ze prišiel kamoš s partiou z vedľajšej dediny.Je tam jeden zlatý chalan ale nikdy som si nerobila šance. A
a kolko rokov ma ten tvoj chalan ? (chodite do tej istej skoli ale neviem ci do tej istej triedy) lebo mentalita prislusnikov podradeneho pohlavia (chlapov) sa s vekom naozaj meni a inak by som odpovedal na 18 rocneho ako na 14 tak napis vek a poviem ti co si myslim...
ach tina tina.... skus mu napisat ved za to nic neda a aspon budes vediet na com si a nebudes si robit iluzie alebo predcasne vestko zahadzovat. tot moj nazor. ale tak vies ako som dopadla ja
jeeezis to co su tu za bludy , tak bud ho chces alebo nie a nerobim okolo toho halooo jak keby co bolo. Mu zavolaj a povedz mu ze mas potrebu stretnut sa a dalej to nechaj na osud
ahoj Tinka no moj osobny nazor na celu vec je asi tak ze by si si mala na to vsetko nechat trosku viac casu nechat si to ulezat v hlave aby si vlastne sama zistila co chces a najskor ho viac spoznat a aj on by mal najskor viac spoznat teba mozno ked snim budes kecat za normalnych okolnosti (on triezvi ty taky)zistis ze sa ti uz tak nepaci ako doteraz a ze to bol len osial kazdopadne ti prajem vela stastia s tym tvojim milacikom...
diky moc...akoze sme spolu volali...lebo vsetko mi pokazil jeden uz "byvaly" kamarat co si zo mna spravil srandu ze je on a mi volal...tak ma nasral ale nejdem to tu uz rozoberat teraz sa na tom smejem ale bol to trapas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov