Ách ľudia pomôžte mi. Mám strašné starosti s tými sprostými akné. O pár mesiacov budem mať 18 a nemal som ešte žiadny vážny vzťah. Už by som chcel, ale kvôli akné nie. Ani spolužiakom či kamaratom sa nepozerám poriadne do očí. Totálne ma to trápi.+koment
A vyskúšal som veľa rôznych prípravkov, aj kožnú som mavštívil aj kozmetičku, no skrátka nič mi poriadne nepomohlo. Aj stravu som obmedzil a nejem také produkty,ktoré by sposobovali pupaky. Ja som uz neviem čo mam robit a som z toho zúfalý. Ách
Alebo si daj urobiť pečeňové testy. Jeden známy si nevedel rady, používal hocičo možné aj nemožné, nič mu nepomohlo. Dal si spraviť pečeňové testy a zistili mu niečo, tak si to liečil a už je v pohode. Nemusí to byť tvoj prípad ale takéto veci väčšinou znamenajú neporiadok vnútri v organizme.
Aké jedlá si vylúčil, keď píšeš, že si dal preč jedlá, ktoré by to mohli spôsobovať?
Tabletky od dermatologa.. Ja mam uz 21 a aj tak mam akne a bez caji Bol som aj na vysetrenia s krvou a vsetko v pohodke..akurat ze dermatolog je debil. Nikdy mi nic nedal co by mi pomohlo, v kuse 3 veci dookola. Ale fakt ze pobyt pri mori mi pomáha. Ale napríklad to mydlo s nejakými vecami z mora tak to nie.
Každé ráno si umy tvár studenou vodou,potom si daj na tvár mydlo (detské najlepšie) a po chvíľke to umy (znova studenou vodou) aj viac krát kľudne prepláchni tvár.A neskôr (o hodinu,na obed alebo večer-kedy len chceš) si daj na vatu alpu a znovu prejdi po tvári (aj viac krát). Ja som to určitú dobu robila a žiadne vyrážky som nemala sa ma aj mama pýtala ako to robím ale potom som to prestala robiť a znovu vyzerám ako debil. Tak nič zajtra znovu studená voda na tvár a budem pekná
@nicoolka Nie nemusíš sa báť.Ked nebudeš mať žiadne jazvy na tvári tak to vôbec nebudeš cítiť a keby aj tak úplne slabo.Ale alpa vysúša pokožku tak zase to s ňou nepreháňaj(ale tie vyrážky máš možno preto že máš mastnú pokožku a to je potom iné)
@nicoolka Ako čo myslíš? alpu? Tak niekedy to štípe ale úplne slabo (aspoň mňa) ale ked máš dorezanú tvár a dáš na to alpu tak pán boh pomáhaj. To ja som si raz ceruzkou zadrbala do ruky, a bolo to dosť hlboko aj tuha mi tam ostala a nevedela som že čo mám robiť tak som si tam dala trochu alpy (na dezinfekciu) ale tak to štípalo 0_0 a ešte teraz tam mám jazvu (má asi 3 cm)
@pankac15 Ja som si tak zastokla čerstvo ostrúhanú ceruzku čiernu do päty a aj mi tam doteraz ostala čierna bodka. To len tak off topic ale pre zaujímavosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Aké jedlá si vylúčil, keď píšeš, že si dal preč jedlá, ktoré by to mohli spôsobovať?
alebo si to natieraj kokosovým olejom
Skus toto