padnut na hubu sa hovori ked sa zjebes na skate lebo si myslis ze mas na u-rampu , alebo ked pozicas 10 e kamosovi co ti to nevrati ale nie v tomto pripade , uz je neskoro na poucenie sa
@alfonzz tak to stále môže zobrať tabletku po... ale čo ja viem... beriem HAK a keď mám od tabletiek prestávku, tak s priateľom spávame tým štýlom, že sa do mňa neurobí... a tehotná ešte nie som... dôvod prečo nepoužijem kondóm je jednoduchý dva ostali vo mne a jeden praskol... čiže nestresuj
tak môže ale v podstate, keď to bolo tak po krámoch tak by podľa všetkého mala mať neplodné dni..ale tak..stále je tam riziko..a keď už tak, nechápem prečo si nedala tabletku po...
@alfonzz mal som takýto istý problém+mojej priateľke potom meškala menštruácia 2 mesiace tak si to predstav ako som bol v riti s toho a nakoniec nič musíš sám vedieť či si do nej pustil alebo nie ak nie tak sa nemáš čoho obávať
nikdy nehovori nikdy.. šanca nie je veľká ale môže.. iba nemať sex je 100%.. ani hormonálna ani guma nie je 100%.. treba spraviť test.. nestojí to veľa.. a budeš vedieť
@alfonzz jednou vetou napísané, keď sú obaja nadržaný rozum ide bokom. Prečo si nekúpite, tehotenský test? Dnes je už dostať v lekárni bežne a tie o niečo drahšie sú spoľahlivé, ale zakladáš také témy. Mi ti z tým nemôžeme pomôcť.
@sandy114 možno nevieš, ale na obale kondómov je označená veľkosť. Tvoj priateľ kupuje väčšiu veľkosť, alebo malú veľkosť ako bi mal. To preto kondóm ostal 2x v tebe. Ja som na to prišiel, keď z mojou sme museli nejaký čas používať kondómy a kupovala ich moja a kúpila vždy malý, lebo XL sa ťažko zháňajú. Tak sa nabehala než ich zohnala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
teraz je tomu druhy den este len. :/
milujem ľudí, čo potrebujú aj k penisu návod na použitie
pozrel som sa ti do budúcnosti, nič nečakáte, môžeš sa isť ožrať pod obraz Boží........filipk
a nemusel si si kvôli tomu zakladať nový nick