Taká znamienko mám aj ja Iba trošku väčšie nejakých 3 cm na šírku a 4 na dĺžku Ale ja v podstate ani neregistrujem že ho mám keďže je niekde vysoko na stehne ani ho nevidno :p A neviem si predstaviť že by sa to dalo odsrániť. Jedine ak kožu nehradiť nejak plasticky...
Keď ti to rastie dovnútra, mohlo by to byť dosť nebezpečné. Nevieš, aké veľké to môže byť, ani či ti to nezačne tlačiť na nervy a svaly. Navyše, ak to máš na ramene, hrozí ti, že ak sa budeš čo i len trochu opaľovať, znamienka sa ti zväčšia a to bude len horšie.
Ja som mala na chrbte znamienko veľko 1Sk mince, dali mi ho von a všetko je teraz OK. Jazvička síce zostala, ale môj priateľ vraví, že je to sexi
ja mam milion znamienok vsade a tie najvacsie som si dala odstranit, ale chirurg bol ***** tak mi vybral stichy ked to ani zrastene nebolo... takze sa mi ranky do vecera krasne otvorili a ja mam teraz jazvy velke ako krava..
Som s nimi spojná, trápia ma úplne iné veci a nie nejaké znamienka. Ale, týmto neodzujem túto diskusiu, lebo viem, aké problémy vedia narobiť tieto malé bodočky.
Mno mam aj ja, ale mne ani tak neprekazaju ako tym, ze by nejak vynikali, ale to mi vadi, ze si to obcas poskrabem, alebo tak, takze na jesen si ich idem dat dole
jezis.. na lici, pri uchu, na rukach, nohach, na bruchu, dokonca mam aj tri pigmentove flaky /dve na vruchu a jeden na chrbte/.. len aby horsie nebolo.. zanmienka sa daju predychat
ja mam znamienok tak vela, ze to ani neratam radsej. niektore mi vadia a pojdu von,tie vacsie mam na mysli, a to co opisujes ty kebyze maml en tri take male bodky statsna by som bola.. tie vo0bec nevsimam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Znamienka sa dajú odstrániť. Skús s tým zájisť na kožné, oni budú vedieť čo a jako.
Ja mam jedno na chrbte, a velmi mi nevadí. Pokial nesvrbí a nezväčšuje sa tak na to kašlem
Inak ja tam nemam nic take ako jazvycky alebo vyrastky iba akokeby tetovanie ale vadi mi to.
Ja som mala na chrbte znamienko veľko 1Sk mince, dali mi ho von a všetko je teraz OK. Jazvička síce zostala, ale môj priateľ vraví, že je to sexi
lepsie znamienka ako jazvy...
Ona tam má tri asi milimetrové bodky a na pohmat ich vôbec necítiť.
confused:uci, asi ti na druhé plece vypálim znak kurtizán...Vieš čo to je
A uz som sa bola pytat a ze to nemam nic nebezpecne.