Nazdar chcel by som sa vás spýtať či nemáte nejaké techniky oklámania programu ATF keď spravite nejakú chybu...tak že nemusíte to robiť všetko odznovu ? diki
Chápem, že to naserie, opakovať všetko kvôli hlúpej chybe, ale o tom to je, že sa to aj tak nenaučíš, ak to nebudeš pilovať do dokonalosti a budeš to obchádzať. Z vlastnej skúsenosti viem, že sa človek len tak nenaučí na písanie desiatimi prstami.
Vždy som sa z toho smial. Bude tvoj zamestnávateľ stáť nad tebou s palicou a mlátiť ťa za chyby? Na čo klamať? Načo ATF? V praxi budeš písať v ATF alebo vo Worde? Nikto nie je neomylný. Samozrejme, že existujú aj tvory, ktoré dajú 1 000 úderov za minútu, ale iba kvôli súťaži. Stačí sa naučiť gramatiku
Ja som ten program mala chuť zniesť z povrchu zemského súčasne aj s učiteľkou ktorá ma ADK učila (pri tej mi táto chuť ostala), no napriek všetkému som sa perfektne naučila písať všetkými desiatimi a nedám na to dopustiť
@forte keď sa naučíš písať všetkými desiatimi určite už nebudeš nikdy písať len dvoma prstami. písanie všetkými 10.timi je pre mňa asi to naj čo mi tá škola kam som chodila mohla dať. pozeráš sa na obrazovku, nehľadáš hodinu jedno hlúpe písmenko, môžeš byť úplne po tme, postačí ti svetlo z obrazovky keď ovládaš ATF je to fakt skvelá vec. najmä keby si si našla také zamestnanie kde budeš potrebovať veľa veľa písať, alebo prepisovať nejaké dokumenty.
@forte ale niekto potrebuje ten program kvôli škole napríklad ako ja lebo som na takej škole kde sa to učime vieš a dvomi prstami.. neviem, tym by som sa radšej nechválila
@chambre no to je ale argument lenivý si sa to naučiť!
@nataly005 tak ako hej...ten program je blbý v tom, že to musíš opraviť až tak môžeš písať ďalej a dosť to lezie na nervy ale pásať desiatimi sa dá naučiť...a dosť rýchlo...ak sa teda chce...a sú na to aj iné programy
@delegatka dúfam že nikdy nebudem nútená si nejaké také zamestnanie hladať -.-
@paula000011 no a predstav si že sa to učíme aj my....áno a teraz budem určite spodina spoločnosti a najväčší chudák a asociál lebo nepíšem všetkými desiatimi ....
mňa ten program neštve, kedže ja si to píšem po svojom bez chýb a proste učiteľka nevie či som to písala jedným,štyrmi, či desiatimi, ale ide mi o ten princíp, že je to pre mňa osobne ešte aj na mojej škole zbytočný predmet -.-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
píšem neviem ani koľko prstami, nepozerám sa na klávesnicu a ide mi to po svojom omnoho rýchlejšie, ako nejakým retardovaným prstokladom, neznášam to
@nataly005 tak ako hej...ten program je blbý v tom, že to musíš opraviť až tak môžeš písať ďalej a dosť to lezie na nervy ale pásať desiatimi sa dá naučiť...a dosť rýchlo...ak sa teda chce...a sú na to aj iné programy
@paula000011 no a predstav si že sa to učíme aj my....áno a teraz budem určite spodina spoločnosti a najväčší chudák a asociál lebo nepíšem všetkými desiatimi ....
mňa ten program neštve, kedže ja si to píšem po svojom bez chýb a proste učiteľka nevie či som to písala jedným,štyrmi, či desiatimi, ale ide mi o ten princíp, že je to pre mňa osobne ešte aj na mojej škole zbytočný predmet -.-