Učím sa písať všetkými desiatimi ale zatiaľ mi to absolútne nejde. Chcel by som sa spýtať ako sa mám zlepšiť okrem trénovania lebo trénujem ale dačo také čo by mi to mohlo uľahčiť a aby som mohol byť lepší a lepší. Robím to pomaly a robím veľa chýb.
Keď 6x po sebe pred zrkadlo počas toho ako sa budeš otáčať s knihou na hlave na ktorej bude položené vajíčko povieš ADK a to vajíčko sa nerozbije tak sa to naučíš.
My sme sa to začali teraz učiť. Musíš ísť pomaly a nikam sa neponáhlaj. Trénuj, trénuj a zasa trénuj. Máš čas. Nedá sa to naučiť len tak za pár dní. Aby si sa to pekne naučil, tak trénuj. Ale zrejme som ti nepomohla, lebo nemám nejaké zlepšujúce prostriedky.
Buď rád, že sa to neučíte na starých, polorozpadnutých písacích strojoch (ktoré bežne vynechali znak alebo, ak si stlačil trošku silnejšie, tak ho dalo aj 4x) ako my a odporúčam program ATF a trénovať, trénovať, trénovať
ked si ja spomeniem na svoje zaciatky.. my sme este pisali na klasickych elektrickych strojoch. za styri chyby patka som z toho prepadal. trening kazdy den rozjebany stroj trikrat aaale vyhupol som sa az tak vysoko ze som bol na sutaziach
Odpoveď na otázku znie.. (čo?) TRÉNING!
Všetko čo nesie výsledky malo.. TRÉNING!
Pýtaš sa jak že sú tak dobrí, more.. TRÉNING!
Úspech je moment ktorý prináša len.. TRÉNING!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
*zrkadlom
Všetko čo nesie výsledky malo.. TRÉNING!
Pýtaš sa jak že sú tak dobrí, more.. TRÉNING!
Úspech je moment ktorý prináša len.. TRÉNING!