Ale fakt, mal by radšej opravovať chyby, a nie zbytočne vymazávať fóra, potom je tu v tom hrozný bordel, keď niekto na mňa zareaguje, a ani nevidim poriadne čo napísal, pretože fórum je zmazané!
Nehovorím, keby zmazal jedno fórum za týždeň, také čo tu naozaj nemá čo robiť, ale 20 každý deň, to je trošku psycho
@candy36 az na tie reakcie nevznika chaos jedine o co prichadzame su vtipy o Zanete a mat moznost prispiet do fora o tehotenstve a osobne mi to moc nevadi
ADMIN MA ASI ZLE OBDOBIE ALEBO SA NUDI ALEBO CO.... JA SI MYSLIM ZE ADMIN BY MAL ZMAZAVAT TEMY KTORE PORUSUJU PRAVIDLA FORA.
A NIE ZMAZAVAT PODLA TOHO CI SA MU TO PACI ALEBO NIE!!!!!!!!!!!!!!
AKO BY SA JEMU PACILO KEBY SME MU MAZALI BEZ DOVODU JEHO TEMY KTORE NEPORUSUJU PRAVIDLA? ASI BY SA P*****.....
A AJ KED SA TA TEMA VACSINE LUDOM NEPACI TAK CO????? TO ESTE NIE JE DOVOD NA MAZANIE TEMY !!! HLAVNE JE ZE NEPORUSA PRAVIDLA A NIE JE V NEJ VULGARNY OBSAH ATD.....
A VIDIM TU VELA FOR KTORE BY MALI BYT ZMAZANE, ALE ON ZMAZAVA NORMALNE FORA!!!!
@anonym657 kebyze som tak sa ho zastavam viac... len my pride vtipne ako donho picujete myslis, ze by si bol lepsi admin ako on? tak napis vedeniu... aj mne zrusil par for a nestazujem si ... a aspon tu niesu same tehotenske fora...
@l1me a ty si z akej planety?????? cital si vobec co sme tu pisali???!!!
Tu ide o to ze on si vymazava ako sa jemu zachce! Vymazava podla toho ci sa mu to paci alebo nepaci!!! Hlavne ze picoviny ktore porusuju pravidla a ktore by si zasluzily vymazat su tu neviem ako dlho!!!! A to sa ti zda byt spravne?????? Si zresetuj hlavu aj s tym tvojim adminom!!!!!
v mojom prípade je to pravda v písaní mojich blogov ...
boli zamerané na duchovný život človeka, jeho príprava na život vo večnosti, lásku a milosrdentvo Božie, ktoré je v dnešných ťažkých časoch tal veľmi prepotrebné ...
v posolstvách z neba od Ježiša Krista sa píše: "Beda tomu, kto bude mariť šírenie môjho slova!"
som si vedomý, že Birdz je silne ateistický, ale po množstve ts ktoré dostávam si začína mnoho birdzákov uvedomovať svoje poslanie na zemi, začala sa duchovná premena ľudstva....
veľa ľudí si teraz myslí choď si na nábožne stránky, ale Pán Ježiš nás prosí, aby sme hlavne na takýchto stránkach ako je napr. Birdz ohlasovali Božie slovo a jeho príchod na zem...
veľa ľudí nevie kto to je a načo sme vlastne na svete, čo je naším cieľom, poslaním a ako sa máme správať....
vedzte, že príde deň a mnohí z vás nebudú pripravení na to aby ste prešli bránami raja a čaká vás večné zatratenie ...
stači urobiť ozaj máličko, byť lepším, milovať blížneho svojho a prijať milosrdenstvo Božie do svojho srdca....
@anonym657 tvoja reakcia je super svedci o tvojej inteligenci a zresetovat by si sa mal ty a miesto internetu ist napriklad von.. ty si tym padom necital moj prispevok... mne je jedno ked si myslis, ze by si bol lepsi admin tak ok... co zleho zmazal okrem tehotenstva v 12, a Zanetu?
@l1me ty si totalny debil!!!!! ty si myslis ze ked admin vymazava tak ako sa mu paci ze je to ok.... a ze ine picoviny tu nechava a normalne temy maze.....fakt debil.......
Ľudia, myslím, že je jedno kto je admin, či anonym657 či niekto iný, problém je v nastavení systému, o tom, či je niečo vhodné alebo nie by nemal rozhodovať jeden človek, prípadne dvaja - ak rátame aj zakladateľa - malo by to byť nastavené tak, že ak sa určitému počtu ľudí - zase nie jednému, dvom ale viacerým zdá téma nevhodná, tá bude automaticky vymazaná a aj ten, ktorý si tému pridá, by mal mať možnosť si ju sám vymazať ako je to napríklad pri blogu...
@admin657 ty uz asi ani citat nevies?! k tomu, ze ci je to ok, ze si maze co sa mu zachce som sa nevyjadril lebo som to nezaregistroval.... povedz aspon jeden priklad dobrej temy co vymazal...
a inak dobre kokotiny ta rozculuju ked ti to tak vadi tak to napis vedeniu alebo sprav anketu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Nehovorím, keby zmazal jedno fórum za týždeň, také čo tu naozaj nemá čo robiť, ale 20 každý deň, to je trošku psycho
podla mna by nemal zmazavat nic okrem reklam a holych pohlavnych oorganov... hoci niektore pohlavne organy su tu registrovane :/
@l1me ale je v tom chaos keď ich maže
samozrejme ze svedcia o upadku ale su zdrojom zabavy.. najma tie komentare.. a nijako neporusuju pravidla
myslim ze take fora nie su hlavnym problemom birdzu.. a zas na druhej strane nezmazava to co by mal
A NIE ZMAZAVAT PODLA TOHO CI SA MU TO PACI ALEBO NIE!!!!!!!!!!!!!!
AKO BY SA JEMU PACILO KEBY SME MU MAZALI BEZ DOVODU JEHO TEMY KTORE NEPORUSUJU PRAVIDLA? ASI BY SA P*****.....
A AJ KED SA TA TEMA VACSINE LUDOM NEPACI TAK CO????? TO ESTE NIE JE DOVOD NA MAZANIE TEMY !!! HLAVNE JE ZE NEPORUSA PRAVIDLA A NIE JE V NEJ VULGARNY OBSAH ATD.....
A VIDIM TU VELA FOR KTORE BY MALI BYT ZMAZANE, ALE ON ZMAZAVA NORMALNE FORA!!!!
asi som jediny ktoremu to nevadi aj ked zmazal uz aj mne par for
Tu ide o to ze on si vymazava ako sa jemu zachce! Vymazava podla toho ci sa mu to paci alebo nepaci!!! Hlavne ze picoviny ktore porusuju pravidla a ktore by si zasluzily vymazat su tu neviem ako dlho!!!! A to sa ti zda byt spravne?????? Si zresetuj hlavu aj s tym tvojim adminom!!!!!
boli zamerané na duchovný život človeka, jeho príprava na život vo večnosti, lásku a milosrdentvo Božie, ktoré je v dnešných ťažkých časoch tal veľmi prepotrebné ...
v posolstvách z neba od Ježiša Krista sa píše: "Beda tomu, kto bude mariť šírenie môjho slova!"
som si vedomý, že Birdz je silne ateistický, ale po množstve ts ktoré dostávam si začína mnoho birdzákov uvedomovať svoje poslanie na zemi, začala sa duchovná premena ľudstva....
veľa ľudí si teraz myslí choď si na nábožne stránky, ale Pán Ježiš nás prosí, aby sme hlavne na takýchto stránkach ako je napr. Birdz ohlasovali Božie slovo a jeho príchod na zem...
veľa ľudí nevie kto to je a načo sme vlastne na svete, čo je naším cieľom, poslaním a ako sa máme správať....
vedzte, že príde deň a mnohí z vás nebudú pripravení na to aby ste prešli bránami raja a čaká vás večné zatratenie ...
stači urobiť ozaj máličko, byť lepším, milovať blížneho svojho a prijať milosrdenstvo Božie do svojho srdca....
filip
a inak dobre kokotiny ta rozculuju ked ti to tak vadi tak to napis vedeniu alebo sprav anketu...