Ahojte .. Mala som problém s flashplayerom tak som ho chcela preinstalovat .. stiahla som si najnovšiu verziu, odinštalovala flashplayer s počítača no a chcela som nainštalovať tú verziu čo som si stiahla .. Súbor sa otvorí,vypýta si povolenie od po
@Adell1721 zaprvé, flash player sa nepreinštalováva, ani keď s ním máš problém, pretože ten problém je veľmi pravdepodobne vo flash playeri samotnom, takže reinstall nepomôže, treba čakať na nový update a dúfať že viac vecí opraví než poserie, čo je dosť neisté, odkedy macromediu kúpil adobe.
zadruhé, flash player sa najprv skúša updatovať, čiže to isté čo si spravila, až na to že vynecháš to ručné odinštalovanie.
zatretie, skús na ten inštalátor pravý klik a "run as administrator".
zaštvrté, keď máš problém so spustením nejakého programu, MINIMUM informácií ktoré človek potrebuje na to aby ti poradil je aspoň akú máš verziu operačného systému.
pretože teraz ti poviem že skús tú inštalačku spustiť v režime kompatibility s windows 7, čo je zbytočné ak windows 7 máš.
zapiate, skús iný postup inštalácie, otvor webový prehliadač, choď na youtube, otvor nejaké video, hore by ti mal prehliadač vyhodiť lištičku že táto stránka vyžaduje flash player plugin, a bude tam tlačítko že "nainštalovať", tak naň klikni, a choď cez to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
zadruhé, flash player sa najprv skúša updatovať, čiže to isté čo si spravila, až na to že vynecháš to ručné odinštalovanie.
zatretie, skús na ten inštalátor pravý klik a "run as administrator".
zaštvrté, keď máš problém so spustením nejakého programu, MINIMUM informácií ktoré človek potrebuje na to aby ti poradil je aspoň akú máš verziu operačného systému.
pretože teraz ti poviem že skús tú inštalačku spustiť v režime kompatibility s windows 7, čo je zbytočné ak windows 7 máš.
zapiate, skús iný postup inštalácie, otvor webový prehliadač, choď na youtube, otvor nejaké video, hore by ti mal prehliadač vyhodiť lištičku že táto stránka vyžaduje flash player plugin, a bude tam tlačítko že "nainštalovať", tak naň klikni, a choď cez to.