Hladala som tuto temu ale nikde nie je Velmi velmi velmi surne potrebujem poradit ako Adobe Photoshop CS3 10.0 stiahnut lebo mi uz po dvoch hodinach nad tym stravenych tecu nervy:/Ja som si to tu: » www.stahuj.centrum.cz/grafika_a_desig...
naozaj ako to tak citam tak aj ked si ho stiahnes tak v nom nebudes vediet robit tak naco si nicit nervy... a poradim ti najdi nejakeho PCznaleho chalana nech ti to stiahne a nainstaluje...
@aldaron2 no a ze je to nelegalne?Ja len dufam ze to na mna nikto nepovie @sten32 ja mam taky do**bany pocitac ze mne najprv ani photofiltre neslo stiahnut tiez som nad tym stravila minimalne hodinu a nebolo nic tazke to ovladat tak o to pokoj A s photoshopom mam skusenosti u kamaratky tak nemyslim zase ze som az taka neschopna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@sten32 ja mam taky do**bany pocitac ze mne najprv ani photofiltre neslo stiahnut tiez som nad tym stravila minimalne hodinu a nebolo nic tazke to ovladat tak o to pokoj A s photoshopom mam skusenosti u kamaratky tak nemyslim zase ze som az taka neschopna