poznám, vie o tom, ale nevie že ja to viem... komplikované, ale ked sa rozhodne povedat mi to, budem sa tvárit že som to nevedela, zistila som to náhodou
poznám 4 dokopy. 2 a dvaja súrodenci. Jeden chala fajn típek aj sa s ním dosť bavím ale tá jeho sestra rodičia sú z nej na nervy. Samozrejme o tom obaja vedia že sú adoptovaný
No a tí ďalší súrodenci to sú dvaja černosi chalan a dievča takže nim to bude asi určite jasné že sú adoptovaný odniekial z pralesa Bohužial bývajú nedaleko cigánskej osady a černosi sú mentalitou blízko cigánom. Tak sa obávam že sa vydajú cestou silných hip-hoperov ale kto vie, možno sa mýlim
jedna moja kamarátka (má 7 rokov) a ona bola adoptovaná ako úplné miminko, potom ju dali zase do detského domova a zase adoptovali a ľutujem ju je v takej rodine, že keď som bola na návšteve a ona sa spýtala mamky či može ísť na jazdecký krúžok, tak začala tá jej mama tak hnusne hovoriť že načo.. takú mamu by som najradšej zabila. Nikdy jej nič nedovolí, žiadne vreckové, domov o piatej vonku len v piatok.. ach jaj
@pavlinkaa tu nejde ani tak o to, čo dovolia a čo nie...hoci občas aj na tom záleží
tu ide o prístup k tomu dieťaťu, tón, s akým sa sním rozprávajú, koľkokrát sa naňho usmievajú a dávajú mu najavo, že ho majú radi.........niektorí ľudia proste nemajú trpezlivosť na deti....a zistia to, až keď ich majú/adoptujú
@kelly152132 tak jej aspoň ty buď dobrou kamarátkou.......a nielen zo súcitu.......
veď ja nič nehovorím ohľadom toho, že by ich výchova bola správna alebo nie.. Ja sa len pýtam, že do koľkej by malo byť 7 ročné dieťa vonku. Len to ma zaujímalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Inak @drejka , to je krásny spôsob.
No a tí ďalší súrodenci to sú dvaja černosi chalan a dievča takže nim to bude asi určite jasné že sú adoptovaný odniekial z pralesa Bohužial bývajú nedaleko cigánskej osady a černosi sú mentalitou blízko cigánom. Tak sa obávam že sa vydajú cestou silných hip-hoperov ale kto vie, možno sa mýlim
Jeho nazor je taky, ze rodic je ten , kto sa stara a ze geneticka informacia je absolutne nepodstatna.
Nemozem, nez suhlasit.
a ty sa čuduješ, že 7 ročné dieťa môže byť vonku len do piatej? Do koľkej by akože mala byť vonku?
tu ide o prístup k tomu dieťaťu, tón, s akým sa sním rozprávajú, koľkokrát sa naňho usmievajú a dávajú mu najavo, že ho majú radi.........niektorí ľudia proste nemajú trpezlivosť na deti....a zistia to, až keď ich majú/adoptujú
@kelly152132 tak jej aspoň ty buď dobrou kamarátkou.......a nielen zo súcitu.......
veď ja nič nehovorím ohľadom toho, že by ich výchova bola správna alebo nie.. Ja sa len pýtam, že do koľkej by malo byť 7 ročné dieťa vonku. Len to ma zaujímalo.