Hmm, tak adoptovali? Dajme tomu, že vaše spermie nie sú funkčné a tak je treba umelé oplodnenie cudzou spermiou. Čo by ste radšej zvolili? Umelé oplodnenie alebo adoptovanie dieťaťa?
Ja by som v takomto prípade radšej adoptoval dieťa ako robil ďalšie po
v 25 si chcem adoptovat 15 rocneho cinana z ktoreho sa do 5 rokov stane pocitacovy genius, ktory vymysli nejaku jebnutu aplikaciu, ktorou zarobi miliony a ja uz nikdy nebudem muset robit
Adoptovať dieťa mám v životnom pláne. Veď detí ja beztak mnoho, až sa matička Zem prehýba pod ťarchou ľudských šlapají a ktomu si o sebe myslím že "strielam na slepo" takže prečo nespraviť niekoho na koho zanevreli tí najbližší šťastným?
Na Slovensku by si si adoptovať mohol veľa veľa ciganov akurat tak.. ako nehovorim že tu nie su aj biele deti ale väčšinou čo som videl nejaké deti z detského domova ísť niekam napr na prechádzku tak všetko cigani..
Ja by som si dieťa neadoptoval a zatiaľ ani nerozmýšľam nad deťmi nechcem ich chcem sa venovať sebe.. ak by som mal dieťa tak až jak budem mať možno 35 a viac.. a to ho budem nutiť do všetkého čoho som sa ja nakoniec vzdal
najskôr asi umelé, ak by nebolo riskantné, ak hej, tak adopcia, ale určite dieťa chcem, byť bezdetná ee, ale najskôr všetky možnosti pre vlastné, adopcia až potom...
istotne, ak na to budem mať v budúcnosti vhodné a postačujúce podmienkym, si chcem adoptovať aspoň jedno dieťa.
či už svoje vlastné mať budem, alebo nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale dúfam, že k tomu nedôjde.
Ja by som si dieťa neadoptoval a zatiaľ ani nerozmýšľam nad deťmi nechcem ich chcem sa venovať sebe.. ak by som mal dieťa tak až jak budem mať možno 35 a viac.. a to ho budem nutiť do všetkého čoho som sa ja nakoniec vzdal
či už svoje vlastné mať budem, alebo nie.