preco chces hladat tvojich biologickych rodicov ? myslis si, ze by ta prijali s otvorenou narucou ? nie, to sa stava iba v americkych filmoch... myslim si, ze nemas na to dovod, mozes sa iba sklamat.. ked ta dali prec asi mali na to dovod.... bud rada ze mas svojich rodicov, ktori ta vychovavaju a staraju sa o teba
@Hehe123 hod sa o zem ak ti to pomoze...naco chces vedet emna tvojich rodicov? ODhodili ta ako spinaveho psa! a? Ešte si chceš davat namahu ch najst? Tvoji forrikovci ta lubia ako vlastnu a to je hlavne...neodsudzuj ich hlavne preto....
@cukriq hotova matka tereza skrizena z pitcherovou....JAsné...jej rpodičia sa jej nezbavili...11 rokov na nu zvysoka srali a nikto jej nefukal boliestky nikto ju nevychovaval! Ano neola osm v takej situaci len v polovicnej mam fotra ktora na mna jebe...pritom ma dve decka o ktore sa stara...ked som bola mala chcela som ho spoznat lenze potom mi to bliklo....jebe na mna jebem nanho...
@Hehe123 buď rada,že máš rodičov,ktorí ťa ľúbia,aj keď ťa nesplodili...to je dar...
verím,že si zvedavá,čo bolo pred tvojím narodením...ale...neviem,ja by som ich nehľadala...
ale tak keď chceš poradiť(aj keď neviem,či to v tvojom veku bude možné)...zájdi na matriku mesta,kde si sa narodila a požiadaj o originál rodného listu,zájdi do nemocnice,kde si sa narodila,pohľadaj sestričky,ktoré mohli vtedy robiť...máš veľa možností...
.. dosť smutné toto ... ale som si všimla.... tí ludia čo mali skúsenosť s adoptovaným a nový rodičia život sú iný ako tí čo majú vlastných rodičov .. ja som bola adoptovaná od 5 rokoch a stretla som sa v novej škole s kadejakými ludmi .. namyslených.. a najme takých čo odcudzovali ludí podla vzhladu ......keby že vidím mojich biologických spýtala by som sa len jednu otázku .. či som omyl .... alebo ..ako to celé bolo a prečo ! .....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
dalsia vec je, ze momentalne nemas podla mna dovod hladat svojich biaologickych rodicov..
mas dvoch a verim ze ta maju radi a myslim ze i tych, ved ta doteraz vychovavali..
tak to skus riesit s nimi a nie s cudzimi ludmi cez net..
bud ku nim uprimna a ked ti to pvoedali tak sa s nimi o tom porozpravaj..
A pravda riesit to tu cez net? boha...
a čo keď ju neodkopli?..čo keď nemali na výber?..mohlo sa stať čokoľwek...nikto ti nepovie zaručenú pravdu podľa mňa...
ale zas..keeď ťa tííto vychovali a starali sa o teba...určite ťa majú radi a nerobia to len preto že musia...
verím,že si zvedavá,čo bolo pred tvojím narodením...ale...neviem,ja by som ich nehľadala...
ale tak keď chceš poradiť(aj keď neviem,či to v tvojom veku bude možné)...zájdi na matriku mesta,kde si sa narodila a požiadaj o originál rodného listu,zájdi do nemocnice,kde si sa narodila,pohľadaj sestričky,ktoré mohli vtedy robiť...máš veľa možností...