Prosím vás, tí čo chovajú doma agamu, potrebovala by som pomoc Mám agamu od leta, vtedy bola čulá, stále v pohybe...no teraz je stále na tom istom mieste, keď jej dám cvrčkov tak si ich skoro ani nevšíma - keď jej idú rovno do papule, až vtedy ich ulo
@2
mas tam teplomer? ci nahodou sa neznizila velmi teplota? a ak je na tom istom mieste a to je volaky vyhrevny kamen ci nieco takeho tak bude v tom ta zima.
@wera55555 a mas tam aj UVB ziarovku ? a zase jej treba davat aj vitaminy a zeleninu salat a pupava za tym sa idu utlct
a sem tam je dobre ju pustit nech sa vybeha a skus jej dat den hladovku to jej neublizi asi je prezrana alebo zmen stravu asi ich uz ma plne zuby moje to ta mali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a prepáč neviem ti poradiť, ale kamoš mal agamu a tá sa tiež pohla možno tak 2x za deň
mas tam teplomer? ci nahodou sa neznizila velmi teplota? a ak je na tom istom mieste a to je volaky vyhrevny kamen ci nieco takeho tak bude v tom ta zima.
a sem tam je dobre ju pustit nech sa vybeha a skus jej dat den hladovku to jej neublizi asi je prezrana alebo zmen stravu asi ich uz ma plne zuby moje to ta mali