Má niekto nejakú skúsenosť s touto agentúrou na kastingy atď?odpísali mi,že môžem dojsť podpísať zmluvu,ale zaujímalo by ma či sa tam platí nejaký registračný poplatok či nahodou neviete
Z vlastnej skúsenosti,ak si od teba pýta agentúra dopredu poplatky, ruky preč. Dodnes sa to rieši s políciou....Všímaj si priestory kde fungujú, či to majú normálne zariadené, či majú svoje sídlo označené a podobne. Dávaj si pozor!
ja som tam mala dnes ist ale musela som to presunut na piatok... btw. ked si s nimi telefonovala ti nic nevraveli ? neviem teraz ci 10-30 ecok za to ze budes evidovana 3 roky u nich
@sasuke este som nevolala,len mi odpisali mailom,ze si mam dohodnut schodzku telefonicky a podpisat zmluvu,tak uvidim este ci im zavolam zajtra....a ty si im tiez napisala ze mas zaujem a ozvali sa ti ci ako?
@elizabeth666 ja som len cv poslala samozrejme mail som si nasla az po dvoch tyzdnoch kedze si ho moc nesledujem a volala som ti povedia kde mas ist, doniest fotku aktualnu tvare, doklady samozrejme a neviem tusim tych 30ecok za evidenciu na 3 roky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty