nemala by som na to nervy
ale rozhodne to podla mna je sport
A nas pes je presne typ na agility - border kolia ako v tom videu (btw tam to ten hafan skazil:p). Ale riesi ho sestra Nasa bordelka je este mala pomerne, takze sa uvidi, ale povely ako sadni, lahni, zostan, packu, labku (jedno znamena pravu, druhe lavu), uklon, hop, na chytenie chvosta, spinkaj (vtedy vylezie na svoju postel...no prosto na take speci miesto, kde ma spavat:p) a tak, sikovna je
ano mate pravdu. je to sport so psom a da sa to nazvat z casti aj ako obratnost.. a nieje to prechadzka so psom. je to sport ktoremu sa treba venovat naplno. neni to na jeden dva dni abo na tyzden. proste ked sa tomu venujete tak uz poriadne... ja robim agility a mam kralovskeho pudla. je to este stena ale uci sa rychlo. kazde plemeno psa je dobre na agility. aj yourksir. tie su uzasne. proste nieje to ziadna sranda. (myslim tie preteky a taketo veci) ale treningy a vobec to ze ste s tym psom v kontakte je super. a je to zabava!!! proste. chcem vam odkazat ze ak mate psika alebo sa chistate ho mat tak skuste s nim robit agility. a dokonca su na to dobry aj husky. sama som robila agility s huskym. ale teraz je uz stary takze uz ma od agility pokoj. beha canicrosse!!!
takze tak... fakt to skuste je to super. chodim do klubu SPAM. je tam ozaj super... 8D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
agility je obratnosť, ne? o obratnosti som počul akurát tak v morrowinde
A je to super,super najlepsie na svete
ale rozhodne to podla mna je sport
A nas pes je presne typ na agility - border kolia ako v tom videu (btw tam to ten hafan skazil:p). Ale riesi ho sestra Nasa bordelka je este mala pomerne, takze sa uvidi, ale povely ako sadni, lahni, zostan, packu, labku (jedno znamena pravu, druhe lavu), uklon, hop, na chytenie chvosta, spinkaj (vtedy vylezie na svoju postel...no prosto na take speci miesto, kde ma spavat:p) a tak, sikovna je
takze tak... fakt to skuste je to super. chodim do klubu SPAM. je tam ozaj super... 8D