ked moje korcule mali este kolieska, tak som brzdil otockou, samozrejme, ze od rychlosti zalezalo nahnutie tela, no otockou je aj tak problem zabrzdit ak idete z kopca a nahodou vam volakto vojde do cesty :/
@lukicek aj ja som robieval otocku ale niak mi to nejde na tom shit betone co jazdim teraz takze vzdy chytim vymol alebo nieco a je to naprd... a mam nove korcule takze sa ucim vobec brzdit patou kedze doteraz som brzdieval len na bezbrzdovych
@freedomko ked som mal pojazdne korcule som skakal cez kolajnice, tak som si rozbil kolieska uplne na .... najlepsie bolo, velky kapo, rozbehnem sa vlak truby, preskocim kolajnice a zdrbem sa na kamienku, ktory sa zasekol medzi kolieskami
@lukicek ja som dnes sroboval laske zadne koliesko niak sme sa isli poposuvat po hradzi a koliesko jej odpadlo tak sla na troch ale uz bude mat zas 4 na lavej nohe aj tak jej to moc nejde
moje prve korcule boli agresivne rocersy ci jak sa to pise takze som zacinal v 10r zhurta
ja som tiez nejaky ten tyzden jazdil tak, ze dve kolieska na jednej a dve na druhej , bolo to zvlastne ale dalo sa aj tak korculovat ale obratky som radsej nerobil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ulozenie koliesok pri brzdeni:
|
|
| - - - -
|
moje prve korcule boli agresivne rocersy ci jak sa to pise takze som zacinal v 10r zhurta