Čím ďalej, tým ich je viac. Keď sedia na zastávke, alebo u doktora, vyzerajú nesmierne milo a bezbranne, ale akonáhle majú ísť na rad a hrozí, že ich niekto predbehne, je veľmi pravdepodobné, že budete atakovaní francúzskou barlou.
presne alebo jak sa stazuju ze nemozu sediet lenze babka nevie ze ja si platim tu elektricenku a je moja dobra vola ci ju pustim alebo ne (ale pustim) a ked maju bezat cez prechod ty kks jak srpinty
toto sa netyka iba starych ludi...taki su uz pomaly vsetci..pozorujem to u doktora v cakarni skoro vzdy..vsetci sa niekam ponahlaju a hrozi ze vybuchnu ak ich niekto predbehne..Kam sa tak nahlia? Napriklad u gynekologicky ked sa zide plna cakaren zien..To je nieco neunosnee..ako vrabce na streche..a skuste tam prezit..!
a ked budem stara, chystam sa byt dobrou babickou a nie zazerajucim vraskavym supom na sedadle v autobuse ziapajucim preco tie decka nejdu radsej peso...
Minulý týždeň som sedela v električke a išla som zo školy a na jednej zastávke vystupovala taký starší pár, teta sa ledva vliekla. A zároveň tými istými dverami nastupovala ešte staršie vyzerajúca teta, plne ovešaná nákupnými taškami. A tá nastupujúca teta bola tak prehnane aktívna že takmer zrámovala tú vystupujúcu. Najviac ma pobavil rozhovor ktorý nasledoval:
-Vystupujete?
-Áno.
-Ježišmária, čo ste sa zabudli?!
Netuším kam sa tá nastupujúca teta tak strašne ponáhľala ale dúfam že ja taká nebudem
A zažili ste už starých ľudí, ktorí vám idú pomaly otrieskať hrniec plný jahôd o hlavu keď si ho nechcete vziať lebo viete že máte v kuchyni tých jahôd toľko že neviete čo s nimi? (So slovami aké je neslušné odmietnuť keď vám niekto niečo ponúkne? )
milujem starkých v čakárnach najlepšie bolo ked išiel moj otec k doktorovi a ja som ho čakal v čakárni, a jak tam vošiel tak už ho babičky začali ohovárať že jakú má špatnú bradu a že prečo sa neoholí a pod. Ja som sa začal neohorázne na celú čakáren ujebávat
Stalo sa to v LM. A bolo to na zeleznicnej stanici. Stary dedko o barlicke ledva sa to hybalo. zrazu mobil. To ste mali vydiet tu rychlost doslova pobehol k rohu mafina stary. A potom zasa pomalickym krokom siel prec. A poculi ho vseci ake mam jej dcera problemy s mocvim mechurom alebo co ja ani neviem Ale nesmierna ma pobavilo. Mnohy aj tak tie barle pouzivaju len ako prispevok. Svine nie? A v cakarni stary ludia no ... zatial som nestretol takich zlych. Akurad velmi milich ludi ktory rozoberali ... no bez komentara.
Editkaa preco by som mal byt redardovany? kurwa vsak som len napsial co sa mi stalo co som videl. Boha to sem nemozem nic napisat? Co tam nebolo pochopitelne? Dobre su tam trosku poprehadzovane pismena ale da sa to precitat. A som v plnom vedomy. A retardovany urcite nie som. Co sa vam dneska stalo dedicky neviem
videli ste uz chlapika co sa vlecie cely den na voziku a bohuje po vsetkom a ked pride ku krcme kde su schody tak proste stane z vozika odparkuje a ide po SVOJICH hore ! ! ! ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a ked budem stara, chystam sa byt dobrou babickou a nie zazerajucim vraskavym supom na sedadle v autobuse ziapajucim preco tie decka nejdu radsej peso...
-Vystupujete?
-Áno.
-Ježišmária, čo ste sa zabudli?!
Netuším kam sa tá nastupujúca teta tak strašne ponáhľala ale dúfam že ja taká nebudem
A zažili ste už starých ľudí, ktorí vám idú pomaly otrieskať hrniec plný jahôd o hlavu keď si ho nechcete vziať lebo viete že máte v kuchyni tých jahôd toľko že neviete čo s nimi? (So slovami aké je neslušné odmietnuť keď vám niekto niečo ponúkne? )
18. jj povedal, a bol rád že bol témou na ohováračky
Stalo sa to v LM. A bolo to na zeleznicnej stanici. Stary dedko o barlicke ledva sa to hybalo. zrazu mobil. To ste mali vydiet tu rychlost doslova pobehol k rohu mafina stary. A potom zasa pomalickym krokom siel prec. A poculi ho vseci ake mam jej dcera problemy s mocvim mechurom alebo co ja ani neviem Ale nesmierna ma pobavilo. Mnohy aj tak tie barle pouzivaju len ako prispevok. Svine nie? A v cakarni stary ludia no ... zatial som nestretol takich zlych. Akurad velmi milich ludi ktory rozoberali ... no bez komentara.