su tu nejake baby co korculuju a skacu na agressivkach??? pre info agressivky su take tie skakacie korcule, maju kratsiu cepielku a mensie kolecka narozdiel od tych klasickych a da sa na tom ak ste sikovni hocico robit (ak je to zle napisane opravte ma
ja som to jednoho času skúšala, ale prešlo ma to, keď som začala zaujímať o chalanov, lebo večne zbrúsené kolená, lakte a často aj tvár, to nie je práve príťažlivé
Bavilo ma to, ale musím povedať, že na agressivkách sa môžeš korčuľovať jedine na dobrej dráhe a tých nie je v SR veľa. Potom už jedine doma na plávajúcej podlahe
My sme mali v meste jednu schopnú rampu, ale keď sa na ňu vrhli skateri, tak ju úplne zničili
Tie oškreté lakte nie sú práve pekné. U chalana to vyzerá dobre, ale u kočky... A stretla som sa aj s názormi, že ženy sú len na výstavu, tak nech to nerobím, aby sa mi niečo nestalo, lebo chalani (tí, s kt. som tam zvykla byť) si to budú vyčítať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Bavilo ma to, ale musím povedať, že na agressivkách sa môžeš korčuľovať jedine na dobrej dráhe a tých nie je v SR veľa. Potom už jedine doma na plávajúcej podlahe
@1 a kde si trenovala? heh tak podla mna chalani par oskretych laktov preziju
Tie oškreté lakte nie sú práve pekné. U chalana to vyzerá dobre, ale u kočky... A stretla som sa aj s názormi, že ženy sú len na výstavu, tak nech to nerobím, aby sa mi niečo nestalo, lebo chalani (tí, s kt. som tam zvykla byť) si to budú vyčítať