modlit sa nech umre fico. dnes je spln totalny a ten kokot sa da operovat na srdce. a este je prienik z barana do byka. no totalne vhodne podmienky na jeho smrt
Nejak špeciálne to nejdem oslavovať. Snažíme sa triediť celý rok doma odpad (teda oddelovať plasty a papier), nevyhadzujem nič vonku, plastovú fľašu využívam čo najviac krát sa dá, takisto igelitky nejak vždy využijem. (nekupujem sáčky do koša a použijem radšej igelitku) no a tak. Myslím že aj takéto maličkosti dokážu pomôcť planéte.
@strangelove Skôr astrologický, numerológia je iba čisto o dátumoch a nie o planétach a ich rozložení Ale ja mu neprajem smrť, je to zlý človek, stále je to však človek.
@Chlorofyl nie je to kus prehnane modlit sa za nieciu smrt?
Su a boli na politickej scene osobnosti ktore maju na svedomi ovela, ovela horsie veci nez Fico, vyzera to teraz ze sa ho zastavam, ale tak co, nakradol PENIAZE. Pomohol znamym nakradnut PENIAZE.
Su to len papiere.
Ak sa predsa ludom nepaci, ze nas obera o tie papiere zo statneho, mali sme ist protestovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ja by som to brala ako neoficiálne narodeniny skôr ? ...takže piť!
numerologický výklad predpokladanej ficovej smrti
teraz sme zlí...sto otčenášov a jeden zdravas!
a zase sme zlí ...
no nevyhovieš
Su a boli na politickej scene osobnosti ktore maju na svedomi ovela, ovela horsie veci nez Fico, vyzera to teraz ze sa ho zastavam, ale tak co, nakradol PENIAZE. Pomohol znamym nakradnut PENIAZE.
Su to len papiere.
Ak sa predsa ludom nepaci, ze nas obera o tie papiere zo statneho, mali sme ist protestovat