Nemám momentálne čas, *hrám* naháňačku s mojím trojmesačným skrečkom, ktorý mi ušiel z klietky, kým som bola v robote... Teda ja nedobrovoľne, on sa zrejme na tom výborne baví...
@andulicek01 ano, oni sa na tom vzdy vyborne zabavaju... ja som si to tiez uz parkrat zazila, sice nie so skreckami, lebo ti, ked mi usli, tak vzdy len do kvetinaca a tam sa hrali na krtkov alebo spadli do druheho akvarka...
ale pri peiskacoch, mysiach a osmanoch... a najlepsie je, ked ti z jedneho akvarka ujdu vsetci, su na izbe otvorene dvere a ty ani netusis, kolko si ich tam mala
skus mu dat nejake vedro, do neho nejaku maskrtu a opret on nieco, po ocm by mohol vyliezt, on tam padne a uz nevylezie spat a mas ho chyteneho
@princessnini dik za radu, nakoniec sa mi ho podarilo chytiť (o stvrt na styri rano!), momentálne je tak zabarikadovany, že nemá najmenšiu šancu, teda dufam...
Ale práve aj takéto "nevítané" zážitky ťa ešte viac s tým domácim miláčikom zblížia
@adulicek01 oni si vzdy najdu sposob ako ujst...mne usla mys s tak zabezpeceneho akvarka, ze z toho sa fakt nemohla dostat, ale dostala sa... nastastie spala na schodoch v kute, tak sme ju nemuseli hladat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Naraz.
Nemám momentálne čas, *hrám* naháňačku s mojím trojmesačným skrečkom, ktorý mi ušiel z klietky, kým som bola v robote... Teda ja nedobrovoľne, on sa zrejme na tom výborne baví...
ale pri peiskacoch, mysiach a osmanoch... a najlepsie je, ked ti z jedneho akvarka ujdu vsetci, su na izbe otvorene dvere a ty ani netusis, kolko si ich tam mala
skus mu dat nejake vedro, do neho nejaku maskrtu a opret on nieco, po ocm by mohol vyliezt, on tam padne a uz nevylezie spat a mas ho chyteneho
ale už fakt idem spať
@zayl Maroško, ty už kašleš na mňami
takze hrala som Bubble Shooter, a citala knihu.
Ale práve aj takéto "nevítané" zážitky ťa ešte viac s tým domácim miláčikom zblížia