a hlavne nejaké drbnuté komerčné fanfóny, teskfóny, hanamontanafóny tam nemajú čo hľadať, keďže sú to len drbnuté komerčné ťahy niektorých z jediných 3 operátorov, tj. O2, Orange, T-mobile.
o2 používajú alternatívni intelektuáli sme sa zhodli minule pri pive. ja ho používam tiež a som spokojná. minimálne nemáme také nechutné doterné reklamy ako ostatní operátori.
@muf S tvojimi 6 centami za minutu by ma napriklad posledny mesiac vysiel na cca 200 eur len za telefonaty.
A hadaj ci ma u Orangu na tolko vysiel
Presne o tom hovorim - kazdemu vyhovuje nieco ine a je hlupost ked niekto bude tvrdit, ze O2 je najlacnejsie len preto, ze ON pretelefonuje 10 minut mesacne a kvoli tomu sa mu neoplati platit ani 10e pausal a O2 ho vyjde lacnejsie.
@muf Ozaj a neviem kde vidis bedakanie, ze sa neda vybrat. Vybrat sa da, ale sluzby ktore ponukaju su prakticky totozne (ked nepocitam mizernu siet O2)
Nevidim dovod aby sa mi nejaky operator *pacil* (vid anketa) len preto, ze ma niektore hovory o trosicku lacnejsie ako iny (a niektore pre zmenu o trosicku drahsie)
Mala som orange potom som si kúpila T-mobile ten som mala asi 4 roky ...Kúpila som si ďalší mobil a doňho som si dala O2 ... A som najspokojnejšia s T-mobile
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Co sa ankety tyka - nemam za co zahlasovat. Vsetko je to to iste v bledomodrom. Nikto nicim nevybocuje z priemeru.
A hadaj ci ma u Orangu na tolko vysiel
Presne o tom hovorim - kazdemu vyhovuje nieco ine a je hlupost ked niekto bude tvrdit, ze O2 je najlacnejsie len preto, ze ON pretelefonuje 10 minut mesacne a kvoli tomu sa mu neoplati platit ani 10e pausal a O2 ho vyjde lacnejsie.
Nevidim dovod aby sa mi nejaky operator *pacil* (vid anketa) len preto, ze ma niektore hovory o trosicku lacnejsie ako iny (a niektore pre zmenu o trosicku drahsie)