nazval som chalana cumlikom a skoro ma tu ukamenovali, nemožu pochopiť, že prirovnania v tomto hnusnom svete su na mieste a môžu aj niekoho potešiť, komu sa to nepači nech nepíše chriapy a cestuje do inej ankety........filip
a ako pise @hajzelbaba je to urazajuce, pokial to niekto mysli vazne.
ale inak mylsim, ze napriek tomu (prave preto), ze sa mi to nepaci a je to trapne, lacne a hlupe, som to zo srandy betuske povedal, ona mi to oplatila podobne trapnou, lacnou a hlupou kydou a bola sranda
milé deti nepotešili ste ma, ani jáá vás nepoteším....
je fajn napísať na internete, nepáči sa mi to, uráža ma to, ale v skutočnosti by ste boli rady, keby vás nejaký chalan považoval za kočku, pusu, micku. ja osobne to považujem za kompliment. asi tak ako keby mi nejaké dievča
povedalo, ahoj fešák. ale aj tak díky za vaše hlasy. aspoň viem že tento svet sa rúti do čerta, ako som si to aj vždy myslel.
@ladyofk ávenka kukaj na @31 a predtým sa nenapi niečoho, čím by si mohla oprskať monitor
(týmto sa nechcem nijak dotknúť autorky toho príspevku, ide o čisto súkromný skrytý vtip... teda, ono to bolo vtipné pred pol rokom, ktovie, či je ešte stále)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
vyzera jak smrtka a mne to bude oplacat rovnakou mierou uprimnosti.
ale inak mylsim, ze napriek tomu (prave preto), ze sa mi to nepaci a je to trapne, lacne a hlupe, som to zo srandy betuske povedal, ona mi to oplatila podobne trapnou, lacnou a hlupou kydou a bola sranda
nejaky znamy, nebodaj pekny - potesi ma
okej ale uznam ze keby bol aj ten neznamy pekny, tak by som asi odpisala a normalne s nim pisala
je fajn napísať na internete, nepáči sa mi to, uráža ma to, ale v skutočnosti by ste boli rady, keby vás nejaký chalan považoval za kočku, pusu, micku. ja osobne to považujem za kompliment. asi tak ako keby mi nejaké dievča
povedalo, ahoj fešák. ale aj tak díky za vaše hlasy. aspoň viem že tento svet sa rúti do čerta, ako som si to aj vždy myslel.
(týmto sa nechcem nijak dotknúť autorky toho príspevku, ide o čisto súkromný skrytý vtip... teda, ono to bolo vtipné pred pol rokom, ktovie, či je ešte stále)
1) maníci rozpliznutí na lavičkách a striehnuci na každú okoloidúcu, kt. je aspoň sčasti ženského pohlavia
2) skutočnosť, že za takú okoloidúcu som občas považovaná
Prijateľná zoznamovacia hláška: ,,Ahoj, zaujímal by ma tvoj názor na vierohodnosť simulácie varu vody v stave beztiaže na Zemi."